Nekategorizovano

NUXE praznična čarolija

KOLEKCIJA ISKONSKIH ECO-FRIENDLY POKLONA

NUXE otkriva istinski kvalitet vodeći računa o planeti sa poklon setovima koji su potpuno ekološko dizajnirani i proizvedeni u Francuskoj.

0% plastika / 100% karton / 100% reciklabilno

4 ČAROBNA ZADOVOLJSTVA

Toliko je načina da zablistate uz ovaj poklon set koji sadrži 4 varijante iskonskog Huile Prodigieuse® Čarobnog suvog ulja za ulepšavanje tela, lica i kose.

Preporučena cena: 3100 din

VEGAN FORMULA Set sadrži: Huile Prodigieuse® 10 ml, Huile Prodigieuse® OR 10 ml, Huile Prodigieuse® Florale 10 ml, Huile Prodigieuse® Riche 10 ml… Proizvedeno u Francuskoj.

IKONE

PROBUDI ČULA I OTKRIJ LEPOTU KOŽE UZ TRIO KULTNIH PROIZVODA.

Preporučena cena: 4400 din

Set sadrži: Huile Prodigieuse® 50ml, Crème Fraîche de Beauté® 48hr hidratantnu kremu 30 ml, Rêve de Miel balzam za usne sa medom 15g.

JEDNOSTAVNO ČAROBAN

Uživajte u senzualnosti mirisa legendarnog Huile Prodigieuse®.

Preporučena cena: 7800 din

Set sadrži: Huile Prodigieuse® 100ml, Prodigieux® le parfum 15ml, Prodigieux® gel za tuširanje 100ml, Prodigieuse® mirisnu sveću 70g.

HAPPY IN PINK

Otkrijte šarmantnu čaroliju sa cvetnim mirsom.

Preporučena cena: 7800 din

Set sadrži: Huile Prodigieuse® Florale 100ml, Prodigieux® Floral le parfum 15ml, Prodigieux® Floral gel za tuširanje 100ml, Prodigieuse® Florale mirisnu sveću 70g.

30 godina prirode, učinkovitosti i senzualnosti

Marka NUXE, koju je pre 30 godina osnovala francuska poduzetnica Aliza Jabès, pionirska je marka kozmetike prirodnog porekla koja sledi želje žena. Proizvodi i mirisi za negu NUXE, dizajnirani i proizvedeni u Francuskoj prema zahtevnim farmaceutskim standardima istovremeno poštujući prirodu, svakodnevno su zadovoljstvo: osvajajuća tekstura i mirisi koji izazivaju pravu emocionalnu reakciju. Sve to možete doživeti i u više od 60 NUXE Spa centara u Francuskoj i širom sveta koji šire ponovno povezivanje tela i duha.

Proizvedeno u Francuskoj-proizvodi su formulisani i proizvedeni u Francuskoj.

Veganska* formula– veganske formule * i bez ispitivanja na životinjama **.

100% biljna ulja– NUXE formule sadrže 100% biljna ulja.

Održivi resursi-održivi resursi koji favorizuju ekološki odgovorne aktivne sastojke s kontrolisanom geografskom sledivošću.

Ekološko pakovanje– ekološki dizajnirana ambalaža: pristup ekološkom dizajnu ambalaže.

Strogi koraci kako bi se osigurala biorazgradivost naših formula koje se ispiraju. Podrška projektima zaštite okoline i zajednice koje vodi Zaklada GoodPlanet, koju je osnovao Yann Arthus-Bertrand.

NUXE podržava zaštitu pčela: sponzorisanjem košnica “Un Toit pour les abeilles” i košnica u vrtovima muzeja Louvre u Parizu.

Saradnja u zaštiti okeana od zagađenja plastikom, zajedno s nevladinom organizacijom OCEANOPLASTIC.

Od 2001. godine sarađuje s CEW Beauté Centrom na pružanju kozmetičke nege kože pacijentima koji pate od ozbiljnih bolesti.

Instalacija bunara s pitkom vodom u Kambodži i Madagaskaru u saradnji sa Udruženjem Fontaines 1001.

Donacije proizvoda kroz partnerstvo s dobrotvornom organizacijom Agence du Don en Nature, koja proizvode šalje ljudima koji žive u siromaštvu.

* Veganska formula bez sastojaka ili derivata životinjskog porekla. Izuzev linije Rêve de Miel®.

** U skladu s važećim evropskim propisima.

NUXE francusku prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *