Nekategorizovano

Pravo je vreme za čitanje

Poslednji vikend u godini je pred nama. Iskoristite ga za opuštanje i skupljanje energije za nove i inspirativne ideje. Naš jubilarni 30. broj potražite na kioscima.

Na naslovnoj strani se nalazi divna Jelena Buha sa kojom smo razgovarali o novoj kolekciji za zimu 2021/2022 koja je nedavno predstavljena javnosti.

“Nedavno ste predstavili novu modnu kolekciju koja nosi naziv: Intelligence of elegance kojom ste dokazali svoj autentični rukopis”.

“Koliko je elegancija danas pitanje inteligencije i šta je za vas inteligentna moda?”

“Da, revija je bila jako elegantna i efektna. Moja nova kolekcija je sinergija mladalačkog duha i zrelosti, minimalizma i umerenosti, ali i seksipila koji se prepliće sa ekstravagantnim detaljima. Nastojala sam da pomirim divlju i mirnu prirodu, da podsetim koliko je važno da stanje duhga održavamo mladim, da jednostavno znači atraktivno, a da opet sve to smestim u kalup nosivosti i besmrtnosti. To je inteligentna moda. Zvuči komplikovano, ali u biti je vrlo jednostavno i primenljivo. Jer, koliko nas definišu naši maniri, nabvike, obrazovanje, odnos prema sebi i drugima, toliko nas oblikuje i modni stil. “

U susret novoj godini Jelena Vam poručuje:

” Svaku stavku u životu koju označimo kao važnu, možemo dovesti do savršenstva, tako i modni stil”.

Pronađite nas na trafikama i uživajte u čitanju i pratite nas na instagramu @aha_magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *