Nekategorizovano

Ne propustite otkrivanje elegatnog ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

Ponedeljak je idealno vreme za početke,a ponedeljkom popodne čini nam se da smo najproduktivniji jer smo shvatili da je vikend definitivno iza nas. Kako bi poslednji ponedeljak u novoj godini bio savšen početak i najava za sve ostale mesece, ulazeći kao i uvek inovativno u Novu Gdinu, Škoda baš danas u 16 časova po srednjevropskom vremenu objavljuje novi ENYAQ COUPÉ iV spin-off originalnog SUV modela ENYAQ iV, gde je još veći naglasak stavljen na emocije. Dinamičniji dizajn sa elegantnim linijama coupéa proizašao je iz poznate jarko žute VISION iV studije koja je najavila ŠKODA „eMobility ofanzivu“.

Pripremite se i ne propustite da ispratite otkrivanje novog Škoda modela na specijalnoj stranici.

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV poslednja je etapa na ovom putovanju. Dinamično oblikovano telo pruža poboljšanu aerodinamiku, što povećava domet električnog automobila. U poređenju sa standardnim SUV modelom, ENYAQ COUPÉ iV ima maksimalni domet od 545 kilometara (u WLTP ciklusu). U isto vreme, nova verzija ostaje prostran i praktičan automobil. Zapremina prtljažnika je impresivnih 570 litara, a automobil je prepun Simply Clever rešenja.

Poput standardnog ENYAQ iV, novi električni SUV dostupan je sa jedinstvenom prednjom maskom Crystal Face sa 131 LED diodom, a unutrašnjost coupé verzije sadrži ekološki prihvatljive materijale koje poznajemo iz prvog električnog SUV-a brenda ŠKODA.

Da pogledate neverovatan enterijer ŠKODA ENYAQ IV SUV kliknite ovde!

Aha prepruka je da pametne odluke i pametne kupovine vezujete za Auto Čačak ponudu jer je dizaj surašnjice pred Vama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *