Nekategorizovano

Kada je pravo vreme da se vratimo vežbanju nakon korone?

U razgovoru sa Milošem Makarićem, osvrnuli smo se na to kada treba početi sa vežbanjem nakom preležane kroe i koliko je važno da vežbanje isprati stručni trener, kao i da li su vežbe disanja prva tačka od koje krećemo.

U centru BeoFizio sve rade kada prvo vide trenutno zdravstveno stanje pacijenta i fizičku spremnost, nakon čega kroz zajednički dogovor prave plan kako bise telo u što kraćem roku vratilo u normalu.

Pored fizikalne terapije, postoje i posebni programi za one koji žele više od oporavka, protiv bolova u bilo kom delu tela kako bi se organiza najlakše vratio u normalu.

S toga je potrebno da na vreme zakažete Vaš pregled i posavetujete se sa stručnim timom centra BeoFizio i dogovorite se kojim će tempom, bilo samo uz vežbe ili fizikalnu terapiju Vaše telo pobediti bol ili bilo koju nelagodnost.

Miloš Makarić je iskusni fizioterapeut specijalista manuelne terapije i ostopoata. Nakon što je stavio tačku na sportsku karijeru, Miloš je znao da je njegov sledeći poziv rehabilitacija i fizikalna medicina. Nakon dugogodišnjeg rada u fizikalnim centrima, Miloš je rešio da osnuje sopstveni centar BeoFizio.

BeoFizio pronađite na adresi: Vladimira Popovića 50, Novi Beograd, ili kontaktirajte na telefon: 069/277-3883

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *