Nekategorizovano

KIEHL’S PODIŽE SNAGU BARIJERE KOŽE NA VIŠI NIVO UZ NOVU ULTRA FACIAL OVERNIGHT HYDRATING MASKU

Kada je reč o pronalasku odgovarajućih proizvoda za osnaživanje barijere kože, najprodavanija krema za lice brenda Kiehl’s, Ultra Facial Cream je kraljica među drugim kremama za hidrataciju. Sa više od 40 miliona prodatih primeraka širom sveta, Ultra Facial Cream klinički dokazano osnažuje barijeru kože za 47,9% i koži pruža hidrataciju koja traje 24
sata – čak i u ekstremnim klimatskim uslovima.

Pomoću iste snage hidratacije koju ima krema za lice Ultra Facial Cream, Kiehl’s ponosno predstavlja novu masku Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask – višenamensku masku koja pomaže u obnovi i stabilizaciji barijere kože, smanjenjem gubitka vlage tokom noći, za
vidljivo snažniju barijeru kože do jutra.

Globalna direktorka za nauku brenda Kiehl’s, dr. Nancy Ilaya, objašnjava: „Koža noću može izgubiti do 93% više vode. To je zato što, kada naš organizam odmara, koža proizvodi manje sebuma odnosno manje se masti nego što je potrebno za odgovarajuću hidrataciju i zbog toga dolazi do većeg transepidermalnog gubitka vode pod nazivom „TEWL”, što je gubitak vode putem kože. Maska Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask je posebno formulisana da bi pomogla da se minimizira gubitak vode tokom noći, tako što kožu preplavljuje negujućom hidratacijom i nadomešta vlagu koja se gubi tokom spavanja. Formula pomaže u održavanju odgovarajućeg nivoa hidratacije tokom noći i ujutru kožu ostavlja mekom i zdravog izgleda.”


Tekstura maske se pretvara iz balzama u ulje i sadrži 10,5% skvalana biljnog porekla, a reč je o sastojku koji je karakterističan za dobro poznatu Ultra Facial liniju. Glacijalni glikoprotein u formuli je zadužen da privuče i zadrži vlagu i ujedno vidljivo umanjuje suvoću i hidrira kožu do 3 dana nakon jedne upotrebe.

U novom pakovanju od 100% reciklirane plastike, masku Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask možete nanositi na nekoliko načina koji najbolje odgovaraju pojedinom tipu kože. Za dubinsku hidrataciju i osnaživanje barijere kože možete upotrebiti masku na celom licu kao
noćni tretman ili je možete naneti na određene problematične zone koje su sklonije isušivanju. Formula se takođe može naneti kao tretman koji se skida maramicom nakon 15 minuta ili čak kao hladno sredstvo za čišćenje u kremi za nežno uklanjanje šminke i tragova sa lica koje kožu ostavlja čistom i hidriranom.

Sastojci za snagu barijere kože

Barijera kože je spoljašnji sloj kože koji pomaže koži da zadrži vlagu i odbrani je od eksternih agresora, poput zagađenja i čestica iz okoline. Kada je barijera kože netaknuta, odgovorna je za održavanje hidratacije kože, mekoću, punoću i celokupan zdrav izgled. Poremećaji barijere kože oslabljuju njenu funkciju i ona ne može na odgovarajući način da održi hidrataciju i zdravlje kože. To može dovesti do suve, osetljive kože bez sjaja.
Skvalan biljnog porekla 3: Uključen u našu formulu, ovaj emolijens za kožu dobijen od prirodnih sastojaka pomaže da koža postane puna i meka. Glacijalni glikoprotein: Ova belančevina prirodnog porekla iz obnovljivih izvora se često opisuje kao magnet za vodu i poznata je po sposobnosti opstanka u ekstremnim uslovima. U sastavu ove maske, on privlači vodu u kožu za optimalan stepen hidratacije.


Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane je dostupna u Kiehl’s prodavnicama u tržnim centrima Ada Mall i Galerija Belgrade, kao i online na www.kiehls.rs .
Cena: 28ml- 2.400,00 din. | 100ml- 4.250,00 din

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *