Nekategorizovano

Pravo rešenje za Vaš imunitet

Iako i dalje sa sigurnošću ne možemo da kažemo da je korona virus iza nas, nikako ne treba da zaboravimo na suplementaciju i jačanje našeg imuniteta. Sezona alergija je itekako prisutna ali i svi virusi koji pored korone vladaju. Zbog toga smo za Vas izvodjili samo najkvalitettnije SOLGAR vitamine.

Vitamin C za imunitet, svezinu i zastitu kapilara. Pouzdani znaci nedostatka vitamina C u organizmu su: umor, bezvoljnost, bledilo koze, bolovi u misicima i kostima, ucestale prehlade i glavobolje, sklonost infekcijama, modricama, pucanju kapilara, pospanost. Mnogobrojna istrazivanja pokazuju da optimalna snabdevenost organizma vitaminom C smanjuje mogucnost infekcija 30-50% a trajanje prehlade za 6 30%.

Solgar HY-BIO Kompleks vitamina C, bioflavonoida iz citrusa, rutina i ekstrakta Sipka. Idealan odnos vitamina C i bioflavonoida omogucava njihovu maksimalnu bioraspolozivost. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova.

Snazno prirodno jacanje imuniteta Beta glukan se preporucuje za jacanje imuniteta kod infektivnih bolesti uzrokovanih virusima, bakterijama, gljivicama i parazitima, hroničnih upala, hematoloških i autoimunih oboljenja. Solgar Beta Glukan – Imuno Kompleks snažna isinergijska formulacija imuno nutrijenata. U kompleksu, pored beta glukana se nalaze vitamin D 1000 IU, EsterC, bakar, cink, selen i crna zova.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema. SOLGAR LIQUID VITAMIN D3 2500 IU 62.5mcg je odlicnog ukusa pomorandze. Dolazi u obliku koji je telu lako koristiti i idealan je za sve koji imajupoteskoca sa gutanjem tableta.

Solgar Cink Helat Cink (Zn) je esencijalni mikroelementkoji ulazi u sastav preko 70 razlicitih enzimskih sistemau organizmu. Posebno je znacajan u imunitetu i sinteziDNK i RNK. Neophodan je za rast, deobu i sazrevanjecelija. Znacajnu ulogu ima u formiranju kostiju kao i zaaktivaciju vitamina A u procesu vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *