Nekategorizovano

21 dan za stvaranje dobrih navika

„Hajde da imamo vremena“ poruka je koju ste verovatno već mnogo puta čuli, a koja vas podseća da je za bitne ljude i stvari u životu uvek potrebno naći vremena. Ovoga puta, Grand kafa vam tu poruku šalje i kroz novi izazov na svom Instagram profilu izazivajući vas da u roku od 21 dana stvorite dobre navike.

To su sve one navike kojima stremite već duže vreme, ali je uvek postojalo nešto preče u tom trenutku. Poziv je posebno upućen onima čiji su kalendari prebukirani obavezama, a misli zaokupljene poslom i rokovima koje treba ispoštovati. „Zastanite i nađite vremena“ poruka je koju šaljemo svima koji u užurbanoj svakodnevici treba da pronađu trenutke za predah i uživaju u stvarima koje ih zaista čine srećnim.

Brojna istraživanja utvrdila su da je 21 dan ključan period za stvaranje novih navika. Veoma je važno biti strpljiv i uporan i pronaći pravu motivaciju, koje uz šoljicu omiljene kafe sigurno ne manjka.

Budite kreativni, a mi ćemo one najkreativnije nagraditi poklon paketom koji će vam biti dodatni podsticaj da zaista  istrajete u usvajanju novih navika. Zapratite Grand kafu na Instagramu, igrajte se, nađite vremena za sebe, uživajte u stvarima koje volite i izgradite dobre navike. Neka lepo vreme i proleće budu dodatna motivacija za nove odluke, a od pomoći može da bude i novi planer, markeri u raznim bojama i kreativni stikeri, kojima će Grand obradovati svoje verne pratioce.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *