Ideje za dom

SIMPO DOBITNIK NAGRADE „ZLATNI KLJUČ“  

Na 58. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji je održan od 8. do 13. novembra 2022. godine na Beogradskom sajmu, SIMPO je među 180 izlagača iz 20 zemalja, premijerno predstavio novu kolekciju nameštaja pod sloganom „SIMPO – Za generacije koje ostvaruju svoje snove“.

Na dodeli nagrada, koja predstavlja vrhunac ove manifestacije, kao najznačajnijeg regionalnog događaja u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana, žiri Beogradskog sajma dodelio je priznanja najuspešnijim proizvođačima, izlagačima i pojedincima u više kategorija.

SIMPO je  dobitnik priznanja „Zlatni ključ“ za dvoiposed „Adel“  u kategoriji „Inovativne vrste nameštaja“. Nagrada je uručena generalnom direktoru SIMPA, gospodinu Slađanu Disiću.

Nagrada „Zlatni ključ“ dodeljuje se najuspešnijim izlagačima za najbolja, najkvalitetnija i najinovativnija rešenja u raznim kategorijama.

Kako bi obradovao kupce i nagradio ih za poverenje koje ukazuju tokom svih ovih godina, SIMPO je odlučio da nastavi sa fantastičnim sajamskim  popustima do kraja novembra. Sajamski popusti za gotovinsko plaćanje mogu se ostvariti na novu kolekciju i aktuelni asortiman proizvoda:

  • 25% popusta na garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, krevete, stolice, fotelje, taburee i dušeke sa lagera i
  • 20% na pločasti nameštaj sa lagera.

Posetite SIMPO salone i iskoristite sjajne popuste za nameštaj koji je namenjen generacijama koje ostvaruju svoje snove.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *