Film Nekategorizovano Umetnost

,,Izazov“- putovanje u svemir

Miloš Biković je svojevremeno rekao za Aha magazin: ,,Pristupam životu kao jednom poklonu koji je neraspakovan, koji ja raspakivam sve vreme“

Tragom znatiželje za to šta je ovoga puta ,,raspakovao“, stigli smo do najave za predstojeće filmsko ostvarenje pod nazivom ,,Izazov“. Naime, nakon beogradske premijere, a od 20. aprila u bioskopima širom regiona i Srbije ćemo, veoma ponosni na glumačke snage iz naših redova, moći da pogledamo ,,prvi film u istoriji sniman u svemiru“. Pored Miloša Bikovića, vodeće uloge potpisuju Julija Peresiljd, Vladimir Maškov, Oleg Novickij, Anton Škaplerov, Pjotr Dubrov i Jelena Valjuškina. Ova ekipa glumaca se okupila pod režiserskom palicom Klim Šipenka, a svetska premijera svemirske drame biće upriličena u Moskvi 12. aprila.

Na međunarodnoj svemirskoj stanici desila se nezgoda u kojoj je povređen jedan kosmonaut i ne može da preživi spuštanje na Zemlju. Formiran je tim od nekoliko izvrsnih hirurga koji treba da mu ukažu medicinsku pomoć i omoguće šansu da preživi.

Kako će pristupiti ovoj operaciji i da li će uspeti da izađu na kraj sa svim preprekama i unutrašnjim borbama koje ih prate? Da li će biti spremni da odgovore na izazov do tada neviđenih razmera, ostaje nam da pogledamo iz udobnosti bioskopskih sedišta, ovog proleća.

Naslovna fotografija: https://www.instagram.com/p/Cq3rTDCMbAP/?igshid=ZjE2NGZiNDQ=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *