Kreativan prostor Kreativan prostor

Osvežite enterijer novim ruhom

Na 59. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, koji se od 6. do 11. oktobra 2023. godine održava na Beogradskom sajmu, žiri Beogradskog sajma doneo je odluku o dodeli brojnih priznanja proizvođačima, izlagačima i pojedincima u više kategorija.

SIMPO, Vranje je i na ovogodišnjoj edicije Sajma nameštaja prošao vrlo zapaženo i iznova oplemenio svoj zid priznanja još jednom prestižnom nagradom- SAJAMSKI KLJUČ, za izuzetan višedecenijski doprinos podizanju kvaliteta manifestacije.

U to ime, ali i u slavu ovog jedinstvenog događaja sa višedecenijskom tradicijom, naši prijatelji iz SIMPA, obezbedili su svojim kupcima popuste i do 25 %. Ovaj neverovatan popust važi do 11.oktobra, te nije na odmet da već danas odete na sajt SIMPA ili posetite neku od njihovih maloprodaja ili sajamski štand u hali 3A gde vas očekuje NOVA KOLEKCIJA, kako biste oplemenili svoj dom ili radni prostor i podarili mu novo ruho, otvarajući vrata kvalitetu i liniji dobre estetike.

Kutak za čitanje i opuštanje tokom hladnih zimskih dana

Nadolazeći talas niskih temperatura nas motiviše da se bar jednom nedeljno, a neretko i dnevno,  svijemo pod svod doma u potrazi za sigurnošću, udobnošću i toplinom. Nama lično, tu oazu mira kroji neki dobar naslov i topao čaj. A kako dobri rituali uvek traže svoje mesto, isto valja osigurati i urediti prema sopstvenoj meri i zadovoljstvu. Izbor za ovakav kutak će nesumnjivo uvek pasti na jednu dobru fotelju, u kojoj se može dosanjati i novi pomak ili uspeh. A za naredne godine smo, podstaknuti borbom sa klišeima na raznim poljima, policu s knjigama rešili da zamenimo komodom ili vitrinom savremenog dizajna, da u nju s ljubavlju pohranimo uspomene i ostavimo tek toliko mesta za nove.

Celokupnu ponudu naših prijatelja iz SIMPA pogledajte na njihovom sajtu www.simpo.rs

Tekst: N.V.

Fotografije: Iz arhive www.simpo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *