Gradski vodič

Moja Kravica karavan stiže u vaš grad!

Kompanija Imlek je obeležila dan mleka 01.06. u Beogradu, na trgu Nikole Pašića. Tom prilikom je karavan Moja Kravica, pod nazivom „Put mleka“, započeo svoj junski obilazak gradova Srbije, a Beograd je bio prva stanica. Događaj je bio propraćen brojnim aktivacijama edukativnog i humanitarnog karaktera, a donirani su i mleko i mlečni proizvodi.

imlek - Predstavnici kompanije Imlek

Najmlađi su najviše uživali, kroz brojne edukativne igrice u specijalnoj postavci farme na trgu, gde su imali priliku da koriste svoja znanja na zanimljiv način i kroz igru nauče o procesu dobijanja mleka i životu na farmi.

„Kroz višedecenijsku tradiciju Moja Kravica mleko pomaže generacijama da odrastu i stasaju u zdrave i prave ljude. Zbog toga smo mi iz kompanije Imlek organizovali ovu manifestaciju kako bismo zabavili, ali i edukovali mališane, jer njihov osmeh i zdrava budućnost treba svima da nam budu cilj. Moja Kravica mleko u kojem su sačuvani svi hranljivi sastojci, idealno je za zdravu ishranu i odrastanje svakog deteta“, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Karavan „Put mleka“ nastaviće da obilazi gradove širom Srbije, a nakon Beograda obići će Novi Sad (04.06.), zatim Šabac (05.06.), Čačak (11.06.), Kraljevo (12.06.), Kragujevac (18.06.), Kruševac (19.06.) i Niš (25.06.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *