Gde ići?

Otkrijte Grčku na nov način!

Letovanje! Beg od stvarnosti, odmor u pravom smislu – san je svih nas početkom leta. Kako ga ostvariti? Kako izbeći šaltere, prepoznati na internetu da je baš taj miris mora i biljaka “pravi”, da će osećaj opuštenosti baš u tom mestu, u tom hotelu biti onaj koji čekamo cele godine? Nije tajna da je preporuka najbolji vodič i štednja vremena. Vremena se na sreću menjaju, pa je preporuka naše redakcije lični kontakt i menadžer kuće koji će, poput psihologa, u našem slučaju znati šta je ono što će vaše letovanje učiniti savršenim. Naš predlog je Philoxenia Travel.

633147-cocktail
foto: www.fawesome.ifood.tv

Ako želite da ne razmišljate o problemima izbora, a da vaš odmor izgleda savršeno kao da ste sve sami isplanirali, Philoxenia Travel ima rešenje za vas – oni će se pobrinuti za sve vaše potrebe i učiniti vaše letovanje nezaboravnim. Uostalom, njihov moto je “svaki novi gost postaje stalni gost i prijatelj”. U tome je i tajna gostoprimstva iz prve ruke.

40v
foto: privatna arhiva Philoxenia

Luksuzni hotel Philoxenia Spa 4☆ Hotel nalazi se u samom centru prelepog Pefkohorija, na prvom kraku Halkidikija, i opremljen je dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, kao i četvorokrevetnim suite-ovima (luksuzni apartmani), a u ponudi ima i teretanu, spa, bazen na otvorenom, đakuzi, restoran, bar i pool-bar, kao i animatore za decu. Ta letnja kreativna radionica za igru – spas je za roditelje, a oaza za male turiste.

hp9
foto: privatna arhiva Philoxenia

Pored odlične hrane, divnog kristalnog mora i prelepe plaže udaljene samo 50m, ono što krasi i izdvaja Philoxenia Spa 4☆ Hotel je namera vlasnika da svima pruži izuzetan doživljaj leta i lično se pobrine da svaki gost doživi nezaboravan odmor, jer “philoxenia” na grčkom znači gostoprimstvo.

hp15
foto: privatna arhiva Philoxenia

Ako tome dodamo svakodnevne vožnje prelepim porodičnim turističkim brodom “Kralj Aleksandros”, onda je teško poverovati da takav vid letovanja uopšte postoji. Ono što prijatno iznenađuje je to da sve izgleda bolje uživo nego na slici. Na vama je da proverite!

BROD Kralj Alexandros (3)
foto: privatna arhiva Philoxenia

 

Posetite agenciju Philoxenia Travel:
Bul. Kralja Aleksandra 44/2а

Kontakt telefoni – Dušica Stanić:
+381 63 15 64 333
+381 11 32 40 388
+381 11 32 41 759

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *