Beauty

Budi lepa i bez šminke

Šminka pokriva nedostatke i čini lice „lepšim“, ali samo za trenutak! Da bi vaša koža bila zdrava i lepa i bez šminke, ona tokom toplih letnjih dana i noći zaslužuje da se odmori. Kako? Nekoliko jednostavnih saveta pomoći će vam da, bez trunke šminke, izgledate savršeno, sveže i blistavo u svakom trenutku.

photo: www.prima.co.uk

San je pola zdravlja. Ukoliko vašem telu ostavite dovoljno vremena za odmor i okrepljujući san, na duplom ste dobitku. Sa jedne strane, vašem licu neće biti potreban korektor koji bi prekrivao tamne podočnjake i kesice ispod očiju (koje zaista loše izledaju kada ste umorni). Dok će, sa druge strane, telo biti puno energije da naredni dan iskoristi u potpunosti i uživaćete u svakom trenutku.

 

photo: www.huffingtonpost.com

U toplim letnjim danima koji su pred vama pijte mnogo tečnosti jer na taj način hidrirate čitav organizam. Prirodno ceđeni sokovi pravi su rashladni napitak koji će, pored dobrog ukusa, pomoći da unosite i vitamine koji su vam uvek neophodni.

www.lafitness.com

Nemojte svakodnevno crtati svoje obrve različitim olokvama, senkama i preparatima koji su za to predviđeni. Uredno počupane obrve održavajte specijalizovanim češljićima, a po potrebi ih kratite i oblikujte i osećaj rasterećenosti crtanja obrva će vas potpuno oduševiti.

photo: www.cure.ba

Licu je potrebna hidratacija, pa ćete korišćenjem odgovarajućih krema postići ravnotežu i balans koji vaša koža zahteva. Odlaskom kod dermatologa saznaćete koji je vaš tip kože i kakvu kremu treba koristiti, pa će rezultat njenog korišćenja biti bolji.

photo: www.fashiondesignlist.com

Čak i kada ste u žurbi veoma je važno imati sređenu i čistu kosu. Ako nemate vremena za njeno feniranje, pletenica pred spavanje će kosu učiniti talasastom i bujnijom. Dakle, kosa je ključni element koji vaš izgled čini potpunim.

photo: www.poeticjusticebraids.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *