Serije

Pravi srpski detektiv stiže na jesen

Nedavno je otpočelo snimanje nove domaće serije pod nazivom „ Ubice mog oca“ u režiji Predraga Antovijevića.  Reč je o kriminalističkoj priči čiji srenario pored reditelja potpisuje Nataša Drakulić.

Foto: facebook/ubicemogoca

Radnja se odvija u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, je mladi, ali već iskusni inspektor koji dobija prvi veliki slučaj – rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača. Paralelno sa odvijanjem istrage koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Nina Janković), u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević), sa kojom je u vezi. Aleksandar otkriva da je smrt njegovog pokojnog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke. Potpuno sam, u borbi za istinom rizikovaće i sopstveni život.

Foto: facebook/ubicemogoca

Pored pometnutih glumaca, uloge će tumačiti i Tihomir Stanić, Nebojša Glogovac, Dragan Mićanović, Marko Janketić, Nataša Ninković, Gordan Kičić, Jelisaveta Orašanin, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Aleksandar Đurica i mnogi drugi. Predviđeno je da serija ima 10 epizoda, a emitovanje se očekuje krajem oktobra na RTS-u.

Foto: facebook/ubicemogoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *