Ideje za njega Inspiriši se

Nakit kao inspiracija – nada – ljubav – vernost

Modni detalji su obično ti koji vašoj kombinaciji daju savršen pečat. Bilo da je u pitanju odevni komad ili nakit, samo jedna sitnica može promeniti sve.

unnamed (1)

Naš današnji izbor su narukvice iz kolekcije NV Bracelets, srpskog brenda koji prateći svetske trendove na naše tržiste plasira jedinstveno izrađen nakit visokog kvaliteta.

Photo: www.instagram.com/nv_bracelets/

Inspirisani morem i svetskim putnicima, Nevena i Stefan dizajnirali su NV sidro kao simbol nade, ljubavi i vernosti, koje predstavlja i zaštitni znak brenda. Ideja da naprave proizvod van vremenskog dizajna, a pri tom radeći na kvalitetu, pokazala se savšrenom.

Photo: www.instagram.com/nv_bracelets/

Svaki model narukvica traži veliko vreme i rad na odabiru adekvatnog materijala. Posebnost predstavljaju narukvice koje se izrađuju od najfinijih kuglica poludragog kamenja, plemenitih metala i metalnih komponenti, pa  u kombinaciji sa eko kožom i kanapima čine savršeni sklad i potpuno novi stil.

Photo: www.instagram.com/nv_bracelets/

Fokus je za sada izrada muških narukvica, i to ih izdvaja od ostalih dizajnera nakita na ovim prostorima. Uniseks narukvice koje već inspirišu na zajedništvo, a imaju umesto standardnog kopčanja sidro, već na prvi pogled poput ljubavi u vašem sećanju beleže NV kao brend koji se izdvaja.

Namenjen je ljudima koji uvek od nakita očekuju više, a tradicionalno veruju da ljubav, nada i vernost, ma gde bili, poput talasa zapljuskuju nova futuristička osećanja. Izbor materijala i način slaganja poludragog kamenja prate trendove ljudi slobodnog duha i upotpunjuju street stile koji je postao njihova osnova.

Više fotografija možete pogledati ovde.

Ili u njiihovom Present Conceprt Store  u Karađorđevoj 55.

Kontakt telefon: 064/120-22-89

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *