Gde ići? Gradski vodič

Vožnja do uštede – zaista opušta

Otkrijte LUKOIL karticu lojalnosti!

djal5872-copy

Današnje vreme je potpuno nezamislivo bez automobila. Automobil je danas potreba nikako luksuz, jer vreme koje provodimo za volanom je nemerljivo sa vremenom koje imamo za porodicu ili slobodne aktivnosti. Kako se voziti po celi dan, a pritom štedeti?

U moru ponuda brojnih kompanija naftnih derivata izdvojila se kompanija LUKOIL SRBIJA AD koja nudi odgovor na pitanje koje muči većinu vozača.

Glavna prednost LUKOIL kartice lojalnosti u odnosu na druge – najjednostavnije rečeno je da ŠTO VIŠE VOZITE TO VIŠE ŠTEDITE. Na prvi pogled to deluje neverovatno, ali računica LUKOIL-a je matematički tačna. Sa svakim litrom štedite do 6 dinara. Na vama je da kupite najmanje 20 litara naftnih derivata i na licu mesta dobijate svoju LUKOIL karticu.

Kao vlasnik ove kartice stičete pravo na brojne druge pogodnosti koje će vožnju učiniti još zanimljivijom.  Pogodnosti su brojne:
-niže cene za proizvode u Mini prodavnicama,
-brojni vaučeri za kupovinu robe u partnerskim kućama po povlašćenim cenama
-kao i specijalni pokloni koji vas očekuju.

Bonus LUKOIL kartice lojalnosti je da svakom kupovinom sakupljate i bodove kako biste ostvarili što više pogodnosti. Na vama je da sakupite što više bodova svakog meseca, a bodove dobijate prilikom svake kupovine:
-goriva,
-TNG gasa
-ili robe široke potrošnje na  benzinskim stanicama LUKOIL-a.

Svakom kupovinom u vrednosti od 100 dinara dobijate 1 bod, dok se kupovinom ECTO goriva bodovi dupliraju. Što veći broj bodova to i više pogodnosti, popusta i poklona u narednom mesecu.

Vožnja do uštede – zaista opušta. Zato štedite! Uživajte u vožnji i otkrijte koja je sve iznenađenja uz karticu lojalnosti za vas pripremila LUKOIL kompanija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *