Ideje za njega

U prodaji neodoljivi „Fantom sa dalekog ostrva“

„Fantom sa dalekog ostrva“ Gejl Mekmilan je novi roman iz edicije „Misterija ljubavi“ i nalazi se u prodaji na kioscima i u svim bolje snabdevenim knjižarama. Crni jahač, ukleti jedrenjak i magnetna privlačnost tajanstvenog neznanca. Danijela Berdžes je vodila prilično dosadan život kao arhivistkinja u malom muzeju, sve dok se nije pojavio novi kolega s kojim se upustila u vezu.
Međutim, sreća nije dugo trajala jer Danijelu optužuju za krađu antikviteta iz muzeja i ona beži od zakona, krijući se pod lažnim imenom na udaljenom Fantomskom ostrvu, koje po predanju posećuju duhovi mornara koji su se tu nasukali.
Na ostrvu osim nje živi i tajanstveni Endru Drejk, sa svojim psom koji više liči na vuka, najlepši muškarac koga je videla u životu. Kada ga bolje upozna, shvatiće da je Drejk slep i da ponekad hramlje, ali to još više zagolica njenu maštu. Iako joj ponekad liči na modernog Drakulu koji sam živi u viktorijanskoj kući na hridini, ona ne može da odoli Drejkovoj magnetnoj privlačnosti.
Danijelin jedini ostrvski sused takođe pokazuje sve više zanimanja za nju, ali i za pljačku u muzeju. Ona ne sme da mu se poveri zato što je Drejkov najbolji prijatelj policajac u obližnjem mestu na kopnu ‒ ali ne može više sama da se bori s tajnom koja je pritiska. Pribojava se da je saterana u klopku iz koje ne može da se izvuče, ali to ne umanjuje silinu novih osećanja koja se neočekivano rađaju na obe strane…
Amoreta i vi, na krilima ljubavi.

amoreta-fantom-sa-dalekog-ostrva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *