Gde ići? Gradski vodič

Balkan Art Fashion Event (BAFE) od 25. novembra u Beogradu

Najznačajniji događaj mladih modnih kreatora na ovim prostorima Balkan Art Fashion Event (BAFE) biće održan deveti put od 25. do 29. novembra u Beogradu. U prva tri dana, posetioci će imati priliku da pogledaju preko trideset i pet modnih revija, uz nekoliko pratećih događaja.

poster-press-1-mali

BAFE je modna manifestacija, koja se održava petu godinu zaredom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu, i pruži šansu mladim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i široj publici. Ova manifestacija posebnu pažnju posvećuje po maganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

U osam prethodnih izdanja BAFE je okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

Kompletan program možete pogledati ovde:

komplet-program

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *