Saznajte kako Tamara Dragičević nakon porođaja izgleda u džinsu

Poznata glumica Tamara Dragičević nakon porođaja brzo je vratila svoju vitku liniju, a kako izgleda u džinsu pokazaće za vikend, tokom tradicionalne akcije Jeansomania, koja će biti održana u UŠĆE Shopping Center-u. Posetioci će imati priliku da obraduju sebe džinsom iz najnovije kolekcije proleće/leto, po sniženim cenama od 20 odsto. 

Tamara Dragicevic (2)Tamarina koleginica, Dragana Dabović, koja je takođe nedavno postala mama, pokazaće kako se popularne “leviske” mogu kombinovati za sve prilike, a glumac Ivan Mihailović i maneken i voditelj Boško Jakovljević “prošetaće” nove modele farmerki i davati savete posetiocima kako pametno odabrati  model.

U subotu od 18 do 22 časova na Centralnom trgu centra, održaće se i “Jeans party”, uz muziku DJ Nade i manekena agencije FOX koji će predstaviti najnovije denim trendove.

 

Bosko Jakovljevic            Ivan Mihailovic

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA