Egzotična putovanja Gde ići?

Budite bezbrižni na skijanju u inostranstvu uz AMS Osiguranje

Ako ste već uplatili zimovanje u nekom inostranom ski centru, ne zaboravite da pre polaska svratite u AMS Osiguranje u Ruzveltovoj 16 u Beogradu i osigurate se od brojnih rizika po 20 odsto nižoj ceni.

Povrede na skijanju su veoma česte, a lečenje u inostranstvu je preskupo i često premašuje vaš budžet. Ne dozvolite da vam neplanirani finansijski troškovi pokvare odmor, već se na vreme zaštitite od brojnih rizika koji mogu nastati na ski stazi. U AMS Osiguranju za samo 1.260 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na zimovanje idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 2.772 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, umesto vas platiće AMS Osiguranje.

Budite potpuno rasterećeni na odmoru i ne razmišljajte da li se nešto dogodilo vašem stanu ili kući dok ste vi na putu. Kod nas možete po veoma pristupačnim cenama osigurati svoj dom od brojnih nepredviđenih događaja poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i zato smo vam omogućili dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije ukoliko odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu.

Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja otputujte u inostranstvo potpuno bezbrižni. Ljubazno i stručno osoblje čeka vas na još više od 250 prodajnih mesta širom Srbije.

Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

 mountains-2095499_960_720

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *