Dobra hrana Nekategorizovano Recepti

EATAM- da na poslu jedete kao kod kuće

Okupiljeni oko ideje, ljubavi prema hrani, kuvanju i gastronomskom eksperimentisanju napravili smo naš tim-Eatam. Naš moto je, ako nemate vremena da odete u restoran, najkvalitetnija restoranska ponuda dolazi kod vas i to besplatno.

Koncept je napravljen za sve one ljude koje žele da se zdravo i na vreme hrane tokom radnog dana, da mogu da izaberu (svakog dana u ponudi tri različita jela) jer zbog poslovnih obaveza nemaju vremena ni da razmišljaju o ishrani, a ni da odu do restorana.

IMG_2693

Eatam tim je više od spremanja hrane, to je briga i metod da naučimo da jedemo na vreme.

Trudimo se da poslovnom svetu koji je vezan za kancelariju ponudimo kuvana domaća jela ali i da ih modernizujemo da prate nove gastonomske trendove. Uklapamo se sa novim ukusima u ishrani i stimulišemo kuvare da zdravo eksperimentišu. Igra ukusa je i naša sugestija da vam svaki dan serviramo originalnu porciju. Prednosti:

Željeni obrok se poručuje u terminu od 9:00 do 10:30, a isporučuje u periodu od 12:00-13:00.

Dostava jela je besplatna za Novi Beograd i uži centar grada u navedenom terminu.
Jelovnik se ažurira na nedeljnom nivou na našem sajtu www.eatam.rs

Provereni kvalitet i izuzetno pristupačne cene, sve više osvajaju naše klijente. Ono što raduje je da uživaoci dnevnih obroka ne brinu samo o sebi već i ukućanima nose provereno sveže obroke.

Rad u velikim kompanijama ne ostavlja nimalo vremena za ozbiljno kuvanje, pa je tako značaj Eatam tima još veći. Bilo da ste neko ko živi sam ili kuva za veliku porodicu ili prosto vaš partner svakog dana želi drugo jelo uz Eatam dobili ste slobodno vreme što je najdragocenije.

IMG_2794           IMG_2823

Web sajt: http://eatam.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *