Beauty Fashion & Beauty Naš izbor

Inglot škola šminkanja

Prva zvanična Inglot škola šminkanja u regionu počela je sa radom ove godine. U  posebno opremljenoj šminkernici u centru grada, obezbeđeni su idealni  uslovi za rad, kao i profesionalni alat i materijal u vidu široke palete Inglot proizvoda. Nastavu vodi glavni edukator i oficijelni šminker sa dugogodišnjim iskustvom, Maria Tothova, a program obuhvata nekoliko različitih kurseva.

unnamed (2)_mini
Klasičan kurs za profesionalnog šminkera podrazumeva dvomesečnu obuku kroz savlađivanje osnovnih i naprednih tehnika korektivnog šminkanja i upoznavanje sa aktuelnim makeup trendovima. Nastava se održava dva puta nedeljno, u trajanju od 3h. Za ovaj kurs nije neophodno prethodno znanje ni iskustvo, a cilj je da se polaznici potpuno osposobe za rad.

Individualne radionice se preporučuju osobama koje imaju izvesnog iskusta u šminkanju te žele da usavrše određene tehnike. Jednodnevna obuka podrazumeva višečasovni rad sa edukatorom i može se zakazati po želji.

 
unnamed (3)
Dame koje žele da savladaju određene makeup trikove i nauče kako da na idealan način ulepšaju svoje lice, mogu se prijaviti na individualne časove. Čas traje 2h, a za to vreme šminker će vas podučiti kako da se našminkate kao profesionalac i kojim proizvodima da istaknete svoju lepotu.

unnamed_mini (1)
Kao jedan od vodećih brendova u oblasti korektivne kozmetike, Inglot je na svetskom tržištu prisutan preko 25 godina. Cilj kompanije je uvek bio da stvori širok asortiman proizoda najvišeg kvaliteta po pristupačnim cenama, upotrebljavajući isključivo proverene sastojke. Kompletan asortiman se proizvodi unutar EU, a čak 95% svih proizvoda u sopstvenoj fabrici.

Kontakt: Kralja Petra 41, Beograd
telefon: 062/157-6297

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *