Egzotična putovanja Gde ići? Gradski vodič Kreativni turizam - Srbija Putovanje koje me je promenilo

Za bezbrižan odmor tu je AMS Osiguranje!

Želeli biste da predstojeće dane provedete u inostranstvu, ali ste pod stresom da se nešto može dogoditi vama ili vašim najbližima? Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete. Putujte potpuno rasterećeni i sigurni, a brigu o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.

Iznenadna bolest ili nezgoda mogu biti sastavni deo odmora, ali su troškovi lečenja u inostranstvu veliki i često premašuju vaš budžet. Zato je pametno osigurati se na vreme. Zaključivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas pokriveni ste od troškova hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Mislimo na vas i na vaš budžet i zato vam nudimo najpovoljnije cene i usluge na našem tržištu. Tako će vas premija za individualnu polisu, koštati svega 840 dinara, za 7 dana boravka na teritoriji Evrope, a za sve one koji na odmor idu porodično, polisa osiguranja iznosi 1.848 dinara, za period od 7 dana.

Dok ste na putu, ne zaboravite da osigurate i vaš stan ili kuću. Nudimo vam mogućnost da po pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika, a ukoliko odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, ostvarujete pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen.

Ne dozvolite da vas neplanirani događaji iznenade, već brigu prepustite AMS Osiguranju, jer je nama osiguranik na prvom mestu. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pozovite nas na broj telefona 0800-009-009 ili pogledajte našu internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

unnamed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *