Egzotična putovanja Gde ići? Gradski vodič Kreativni turizam - Srbija Putovanje koje me je promenilo

Za bezbrižan put u inostranstvo!

Ukoliko ste se odlučili za put u inostranstvo, ne zaboravite da se pre polaska osigurate od brojnih nepredviđenih događaja, jer su troškovi lečenja u drugim zemljama veoma skupi i često premašuju vaš budžet.

Rizik od iznenadne bolesti ili nezgode je veliki, a samo pregled u inostranstvu može da iznosi više od 50 evra! Mislite na vreme, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osuguranja i zaštitite se neželjenih finansijskih gubitaka. U AMS Osiguranju za samo 840 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana boravka na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 1.848 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, umesto vas platićemo mi.

Ipak, da biste bili potpuno rasterećeni na odmoru, ne dozvolite da na putu vodite brigu o svom domu. Kod nas možete po veoma pristupačnim cenama osigurati svoj stan ili kuću od brojnih nepredviđenih događaja poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i zato smo vam omogućili dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije ukoliko odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu.

PZO_210x95_mini (1)

Razloga je mnogo da odaberete AMS Osiguranje. Čekamo vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *