Beauty Fashion & Beauty

VICHY mineralizovana termalna voda

Tokom letnjih meseci koža traži dodatnu negu i hidrataciju. Međutim, pored prilagođene letnje rutine nege, visoke temperature i sparni dani iziskuju trenutna osveženja kože koja stanu u svaku žensku torbicu. Takvo letnje osveženje, čije se korišćenje preporučuje i tokom čitave godine, je mineralizovana termalna voda Vichy. Izuzetno je bogata mineralima, uravnotežava pH vrednost kože, smanjuje osećaje nelagodnosti, štiti epidermis od spoljašnjih uticaja, jača prirodnu odbranu kože i ubrzava ćelijsku obnovu. Jedinstveni spoj 15 retkih minerala pruža efikasnost i prijatnost, nezavisno od toga da li se koristi kao trenutno letnje osveženje za osetljivu kožu ili kao umirujući korak nakon čišćenja lica, brijanja ili depilacije.

Termalni izvori se koriste za lečenje od antičkih vremena, a unazad nekoliko vekova pored njih podignuta su i lečilišta za razne bolesti, uglavnom kožne, zbog blagotvornog mineralnog uticaja termalne vode na kožu. Vichy mineralizovana termalna voda rođena je na području francuskih vulkana, na dubini od 4.000 metara. Prisustvo čak 15 esencijalnih minerala ovu termalnu vodu čini sadržinski veoma raznolikom i jedinstvenom. Tako obogaćena, pruža trostruko delovanje za snažniju kožu – jača je, uravnotežava i obnavlja. Vichy mineralizovana voda zaštićena je od zagađenja i kontrolisana je nekoliko puta dnevno radi najvišeg stepena tolerancije i efikasnosti. U kombinaciji sa sigurnim i snažnim aktivnim sastojcima deo je svih Vichy proizvoda.

EAU-THERMALE-MINERALISANTE_150ml_02

VICHY MINERALIZOVANA VODA – ESENCIJALNA KOMPONENTA SVIH VICHY PROIZVODA

Tokom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Overnja menja se i obogaćuje dragocenim mineralima pre nego što izađe na površinu čista, vitalna i prirodno blagotvorna. Zato i ne iznenađuje da je upravo Vichy mineralizovana voda esencijalna komponenta svih Vichy proizvoda.

AQUALIA THERMAL – hijaluronska kiselina u Aqualia Thermal proizvodima u kombinaciji sa Vichy mineralizovanom vodom dugotrajno hidrira kožu i čini je otpornijom na štetne uticaje. Efikasna nega isušenih područja lica moguća je zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz kožu lica za dugotrajnu hidrataciju.

LIFTACTIV SUPREME – Zajedno sa Vichy mineralizovanom vodom, ramnoza u svim Liftactiv proizvodima prirodno deluje protiv starenja kože, čini je vidljivo čvršćom dok istovremeno razgrađuje bore i nedostatke i osvetljava ten.

IDEALIA – Vichy mineralizovana voda u kombinaciji sa kombuhom pojačava antioksidativna i antiglikacijska svojstva, poboljšava kvalitet kože: boju, teksturu i blistavost.

NEOVADIOL – Hijaluronska kiselina, HEPES, hedione, Hydrovance i Pro-Xylane u kombinaciji sa Vichy mineralizovanom vodom igra ključnu ulogu u strukturi kože pod uticajem menopauze čineći je gušćom i sa više volumena.

SLOW AGE – Ekstrakt korena bajkalske kapice antioksidativnog delovanja, Vichy mineralizovana termalna voda i probiotski sastojak Bifidus čine kožu snažnijom i hidriranijom pružajući joj mlađi izgled i blistav zdravi sjaj. Dodatni efekat hidratacije omogućavaju glicerol i natrijum-hijaluronat koji su dodati inovativnoj SLOW ÂGE formuli.

Preporučena maloprodajna cena:

TERMALNA VODA VICHY 50ml: 515,72 RSD*

TERMALNA VODA VICHY 150ml: 884,09 RSD*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *