Egzotična putovanja Gde ići? Inspiriši se

HOTEL ALEKSANDAR – NOVA (STARA) LJUBAV U BUDVI

Dolazak u hotel Aleksandar izgleda kao vraćanje prvoj ljubavi, koja je u medjuvremenu postala prava lepotica. U centru Budve tik uz obalu, leži mediteranski“gradić u gradu” koji je ovog leta doživeo potpunu rekonstrukciju. Sveže ofarbane plave škure, zaštitni znak celog kompleksa širom su otvorene. Kompletno renoviran hotel izgleda bolje nego ikada a opet je zadržao svoj šarm sa mnogobrojnim uličicama, kafeima i restoranima iz kojih dopire divna diskretna muzika, radnjicama lokalnih trgovaca u kojima možete da se izgubite satima i uvek nešto zanimljivo pronadjete i skrivenim malim trgovima i zelenim uredjenim vrtovima.

Foto Aleksandar (5)

U sobama – pravi Mediteran, sve je novo, čisto, plavo sa mornarskim detaljima i velikim prostranim krevetima u kojima se savršeno spava.

Foto Aleksandar (1) (1)

Ipak pravi hedonisti će tek biti zadovoljni kada otkriju all inclusive meni na bazi švedskog stola za doručak, ručak i večeru a i drugi turisti Budve, kada saznaju da i ako nisu gosti hotela mogu da za 7 eura uživaju u vrhunskim specijalitetima glavnog kuvara Aleksandra i njegovog stručnog tima. Veliki izbor specijaliteta od mesa, uvek sveže ribe, vrhunski crnogorski sirevi, masline, pršut, mnogo svežeg voća i povrća, domaće vanilice i druge delicije ali i poseban dečiji meni koji mališani obožavaju.

Gl. i odg. urednica Anita Lazic i Nina Radulovic sa šefom kuhinje Aleksandrom i direktorom hotela Boskom Balicem      Foto Aleksandar (6)

Uz nekadašnje bazene od ove godine radi i novi bazen sa morskom vodom pored same obale tako da ceo dan možete uživati sa svojom porodicom zaštićeni od gužve uz bazen a po potrebi na par koraka već ste u moru. Tu pored bazena je i odličan bar koji radi sve do 19 časova. Za potpun odmor porodica sa decom, postoje razne animacije tokom dana od aerobika u vodi do vaterpola, organizovane zabave za decu ali sve je tako osmišljeno da ni u jednom trenutku ne smeta, nije agresivno ni nametljivo već vam pruža mogućnost da se pridružite ako želite ili da jednostavno uživate u zelenoj oazi. Najlepše od svega je vrhunska usluga. Mladi školovani tim (na  bazenu nas je služio student arhitekture) koji je znalački okupio direktor Boško Balić uslužan, uvek nasmejan i spreman da izađe u susret najrazličitijim zahtevima gostiju čini da se osećate kao svoj na svome, i da imate potrebu da se ovde brzo i rado ponovo vratite.

Foto Aleksandar (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *