Fashion & Beauty Gde ići? Gradski vodič Novosti

Novi ENTERtainment ovog oktobra

Posle izuzetno uspešnog 30. Fashion Selectiona, održanog u konceptu ENTERtainment, koji u sebi objedinjuje modu, film i muziku, modna agencija Select i MegaCom Film organizuju novi ENTERtainment, koji će biti održan od 24. do 26. oktobra u Belexpocentru.

Ovoga puta, program će činiti dve celine: Fashion Selection i MegaCinema, te će posetioci moći da uživaju u aktuelnom preseku kolekcija i vrhunskim modnim revijama najpoznatijih dizajnera i brendova, ali i u srpskim premijerama filmova prikazanih na najprestižnijim svetskim filmskim festivalima.

Program jesenjeg ENTERtainmenta i programske celine Fashion Selection otvoriće multibrend radnja Gente koja će premijerno predstaviti novi muški brend 4 Hands Milano, namenjen gospodi od stila,uz prestižne svetske brendove Armani Jeans, Antony Morato i Wellensteyn.

U okviru programske celine Fashion Selection nove trendove za sezonu jesen/zima 2017/2018 predstaviće Bata Spasojević, Marina Milovanović, Nemanja Pantelić, Opančareva kći, Beka Zečević, Katarina Petrović.

Kako modna agencija Select oduvek podržava inovacije u dizajnu, jedna od posebnih poslastica Fashion Selectiona biće revija Atlas Designer’s Contest, na kojoj će modni kreatori Ivan Golubović, Milica Bainović i Sanda Ristovski Grlić u saradnji sa fabrikom nameštaja Atlas, pokazati neverovatne mogućnosti koje na polju modnog dizajna pružaju materijali za izradu nameštaja.

U okviru Kids Fashion Selectiona biće održane revije DexyCo Kids i Domino Kids, a kao i prethodne godine, publici će se sa svojim radovima predstaviti učesnici ovogodišnjeg konkursa za dizajnere Fashion Selectiona Jelena Dimitrijević, Slobodan Mitrović, Milica Kandić, Ado Drndić.

U filmskom delu programa ENTERtainmenta, programskoj celini MegaCinema, biće prikazani filmovi Roden, ostvarenje koje je bilo u trci za Zlatnu palmu na ovogodišnjem Kanskom festivalu, priča o romansi čuvenog francuskog vajara Rodena i njegove muze, takođe vajarke, Kamile Klodel, zatim Muzej nevinosti, ostvarenje rađeno po istoimenom romanu nobelovca Orhana Pamuka, a kao posebna poslastica za filmofile, za poslednji dan ENTERtainmenta ostavljen je film Manifest, u kome glumica Kejt Blanšet, izvodeći mnologe, tumači čak 13 različitih karaktera, smeštenih u različite vremenske periode i različita scenarija. Filmske projekcije održavaju se 24, 25. I 26. oktobra u 18h u Belexpocentru, a ulaz je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *