Gde ići? Gradski vodič Serije Umetnost

Festival igranih serija FEDIS 18. oktobra u Domu omladine

Ovogodišnji 7. međunarodni Festival igranih serija FEDIS održaće se 17. i 18. oktobra u hotelu Zepter na Terazijama i Domu omladine Beograda.

Fedis-plakat_mini

Na jedinstvena manifestacija ove vrste u regionu koja promoviše i nagrađuje igrani televizijski program učestvuje 8. serija iz Srbije: Sumnjiva lica, Santa Maria Dela Salute, Selo gori, a baba se češlja, Vojna akademija, Ubice moga oca, Andrija i Andjelka, Nemoj da zvocaš, Komšije. Kao i serije Gorčilo iz Crne Gore i Zlatni dvori iz Hrvatske.

Prve večeri biće 17. oktobra u hotelu Zepter na Terazijama, koji će svečano otvoriti prošlogodišnji dobitnik nagrade za režiju Darko Bajić, biće dodeljene i nagrade Zlatna antena za najbolji glumački par kao i Zlatna antena za najpopularniju TV seriju iz regiona prikazanu u Srbiji. Takođe će biti uručena nagrada Zlatna antena za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji i upriličen Nelina čokoladni party za sve učesnike iz zemlje i regiona.

Drugog festivalskog dana, 18. oktobra u velikoj sali Doma Omladine Beograda održaće se svečana ceremonija proglašenja ovogodišnjih pobednika i dodela nagrada ZLATNA ANTENA u 12 kategorija: NAJBOLJA TV SERIJA, NAJGLEDANIJA TV SERIJA, NAJBOLJI GLUMAC, NAJBOLJA GLUMICA, NAJBOLJI GLUMAČKI PAR, NAJBOLJA REŽIJA, NAJBOLJI SCENARIO, NAJBOLJA FOTOGRAFIJA, NAJBOLJI KOSTIM, NAJBOLJA MONTAŽA, NAJBOLJA MUZIKA – na osnovu mišljenja Stručnog žirija 7. FEDIS-a.

Generalni pokrovitelj festivala je fabrika konditorskih proizvoda Nelly iz Loznice a prijatelji Festivala SOKOJ, Knjaz Miloš, Zepter i Dom omladine Beograda.

Dobrodošli!

Za sve dodatne informacije o Festivalu, zakazivanje intervjua sa učesnicima, molimo da kontaktirate PR tim Festivala, Whole in one agencija, kontakt osoba Jovana Nikolić 069 3709910 ili putem e-maila office@wholeinone.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *