Dobra hrana HIT namirnica

Dr. Oetker inspiracije!

Na tradicionalnom godišnjem druženju sa novinarima, kompanija Dr. Oetker je predstavila nove proizvode: Slani miks za peciva i Slatki miks za kolače. Ove univerzalne mešavine pružaju brojne mogućnosti za pripremu raznovrsnih slanih i slatkih zalogaja, sa predlozima osam recepata na pakovanjima. Za Slatki miks je data preporuka za pripremu voćnog kolača, popularnih „čupavaca“, koha i posnog džem kolača, dok Slani miks omogućava brzu i laku pripremu slanih štapića, pice, kiflica ili uštipaka.

Slani i slatki miks

Inspiraciju za upotrebu ovih smeša imao je i poznati kulinarski majstor Nenad Gladić, poznatiji kao Lepi Brka, autor popularne televizijske emisije „Gastronomad“. Posetioci su bili u prilici da probaju njegova kulinarska iznenađenja i u razgovoru sa njim dobiju savete za pripremu slanih i slatkih jela.

Pored gastronomskog uživanja, posetioci su mogli i da se zabave uz Dr. Oetker digital  aktivaciju Slatka poruka. Moderator Miloš Maksimović pomagao im je i davao inspiraciju za najslađe poruke, a najinteresantnije su nagrađene poklonima. Ova aplikacija dostupna je za sve Dr. Oetker fanove, koji mogu kreirati svoje personalizovane „slatke porukе“, poslati ih dragim osobama, a najkreativniji mogu osvojiti mesečne nagrade.

Dr Oetker - Lepi Brka recepti za Slani i Slatki mix A5

Jedna slatka poruka može zasladiti ceo dan. Posetite sajt www.slatkaporuka.rs i učestvujte i Vi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *