Beauty

OVE ZIME, ZALJUBI SE U SEBE!

FOREO_Zaljubi se u sebe!

Inovativne četkice za negu, LUNA play plus i ISSA play, švedskog brenda FOREO od sada dostupne u DM drogerijama širom Srbije

Praznici su najbolje vreme da ponovo pronađemo vremena za sebe, i probudimo zaljubljenost u sve ono što zapravo jesmo. Da bismo vam pomogli i vreme sa samim sobom učinili još zanimljivijim, pravi je trenutak za dolazak sve popularnijeg brenda, koji je svojom inovativnošću prodrmao beauty svet.

FOREO je najzad u Srbiji, u misiji da vam pomogne da se okrenete sebi i podstakne vaše samopouzdanje. Uređaji ovog švedskog brenda, LUNA play plus, četkica za lice za sve tipove kože, i ISSA play, električna četkica za zube, dostupni su DM drogerijama širom Srbije! Kao poklon lepoti u prazničnim danima, FOREO podržava vaše dragocene trenutke nege, čineći da dnevni rituali postanu nikad jednostavniji.

Ove četkice osmišljene su tako da poboljšaju i, u isto vreme, olakšaju vašu svakodnevnu beauty rutinu. Poznati su po savršenoj kombinaciji naučnog pristupa i vrhunske tehnologije, a u njihovu efikasnost, praktičnost i neodoljiv dizajn, zaljubićete se na prvi pogled. Ipak, još važnije je što ćete se nakon prve upotrebe, zaljubiti u sebe!

FOREO_LUNA play plus_Pearl Pink

Izdvojite minut pre nego što izađete iz kuće ujutru, i minut kada se vratite nakon napornog dana. Da, dovoljno je samo dva minuta dnevno da FOREO LUNA play plus pruži pravu negu i zabavu – pored toga što dubinski čisti i oplemenjuje kožu, lagane vibracije ostavljaju prijatan osećaj na licu. Po dosadašnjem iskustvu korisnika, zdraviji izgled kože je dokazan u 87 odsto slučajeva, a dubinski očišćena koža u 97 odsto*.

Za 120 sekundi dnevno, ovaj uređaj ukloniće 99,5 odsto nečistoća, sebuma, mrtvih ćelija, pa i upornih ostataka šminke, a da pritom i obnavlja teksturu kože i ujednačava ten. U Srbiji su LUNA play plus uređaji za sada dostupni u dve nežne boje, biserno roze i ljubičastoj.

FOREO_LUNA play plus_Lifestyle_02

Švedski brend FOREO ima za cilj da vas ojača kako biste živeli kvalitetnije. Samopouzdanje čini život boljim, i taj stav nas pokreće da vredno radimo i stvaramo pionirske proizvode koji pozitivno utiču na vaše blagostanje, promovišući veru u sebe. Naš pristup je hrabar: ne unapređujemo tek tako postojeći dizajn, već ga rušimo do temelja i gradimo ispočetka. Ova kreativna destrukcija je u centru svega što radimo, što se i vidi u našim jedinstveno dizajniranim proizvodima.

FOREO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *