Inspiriši se

Godišnji horoskop za 2018 – OVAN; BIK; BLIZANAC

Astrolog: Jovana Milekić 

OVAN

Horoskopski-znaci-1

Ovnovi ulaze u godinu velikih promena i preokreta, naročito pripadnici treće dekade znaka, koje će Uran cele godine testirati i pitati jesu li iskreni prema sebi i životu koji žive.

Početkom 2018. godine Ovnovi mogu doživeti veoma stresno kroz odnose sa nadređenima koji će biti zategnuti. Neki će poželeti da promene posao, daju otkaz i reše novonastalu situaciju, ali to u ovom momentu nije dobar potez. Gde god da odete, sačekalo bi vas manje-više slično okruženje u kome se neprestano borite. Kada je reč o finansijama, u nastupajućoj godini ćete se baviti rešavanjem pitanja dugovanja ili uzimanjem kredita. Mnogi pripadnici znaka će uzimati nove ili servisirati stare kredite.

Kada je reč o ljubavi, u ovoj godini na dnevni red dolaze pripadnici treće dekade znaka, kojima će Uran donositi iznenađenja na emotivnom planu. Slobodni mogu već od prvih dana 2018. upoznati nekoga ko će im se najpre prijateljski predstaviti, da bi odnos kasnije prešao u nešto ozbiljnije.

Jedno je sigurno, ovo je godina koja Ovnove stavlja na ispit strpljenja i trpljenja, u čemu oni nikako nisu dobri. Iz tog razloga će se mnogi odlučiti na prekide.

Ove godine su vam posebno osetljive kosti kolena, lumbalnog dela kičme kao i zubi, pa je savet da posetite fizijatra i stomatologa.

BIK

Horoskopski-znaci-2

Bikovi konačno mogu da odahnu po mnogim osnovama, jer ulazak Saturna u znak Jarca najzad označava period stabilizacije i građenja čvrstih osnova. Mnogi Bikovi će značajnije popraviti svoju poslovno finansijsku situaciju. Ova godina vam može doneti zaradu kroz neki vid hobija, pa ćete spojiti lepo i korisno. Godina pred nama je povoljna i za sklapanje ugovora, gde ćete imati podršku planeta jer uslovi prvenstveno odgovaraju vašim zahtevima. Ako ulazite u privatan posao, činite to do početka maja, jer ćete sve u šta uložite stabilizovati i vremenom umnožiti. Povoljan je period za planove, koje godinama unazad niste bili u stanju da realizujete. Iskoristite ovu godinu i za rešavanje pitanja nekretnina, jer ćete dobiti povoljne prilike kako za kupovinu tako i za prodaju. Na momente će vam se činiti kako vas je posao previše opteretio, ali to će biti samo vaš lični utisak jer većih prepreka nećete imati. Oslobađate se dugovanja i dobijate podršku drugih ljudi, na koju u prethodne dve i po godine niste mogli računati.

Ljubavna situacija se stabilizuje, pa će mnogi pripadnici znaka uspeti da svoje postojeće odnose podignu na viši nivo. Ovo je godina koja će mnogim Bikovima doneti ulaske u brak ili početak zajedničkog života. Slobodni mogu očekivati pregršt kandidata, pa će glavni problem biti kako odabrati najbolju opciju. Raščišćavaćete odnose sa prijateljima, pa se možete iznenaditi kako se krug iznenada smanjio. Neka vas to ne brine, ostaće svi oni koji treba da ostanu, a oslobodićete se „prijateljstava“ sklopljenih iz čiste koristi. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati povoljne trenutke za upoznavanja, od početka januara meseca.

Ove godine vodite računa o kilogramima, obuzdajte želju za slatkišima, jer može biti problema sa kilažom, ako nastavite da udovoljavate svim čulima. Od 18. maja pa sve do 16. novembra vam je nervni sistem veoma napet, a tada bi bilo poželjno da kontrolišete i krvni pritisak.

BLIZANCI

Horoskopski-znaci-3

Blizancima je krajem 2014. počeo veoma izazovan period, pun otežanja i sukoba. Ulazak Saturna u za njih opozitan znak Strelca je doneo zahlađenje u postojeće partnerske odnose i taj segment na izvestan način blokirao. Ko god da se od tada pojavio, predstavljao je neku vrstu tereta u vašem životu. E, pa dragi Blizanci, vreme je da ovom prilično teškom periodu kažete veliko zbogom!

Sada nije trenutak za uzimanje kredita i zaduživanja, jer bi vas to opteretilo daleko više nego što u prvi mah možete da pretpostavite!

Što se tiče emocija, tu ste se u poslednje dve i po godine dosta namučili i imali osećaj da šta god da radite, druga strana nije zadovoljna. Mnogi pripadnici znaka su se rastavljali ili ulazili u teške, karmički opterećene odnose. Sada se blokade po ovom pitanju ruše! Od početka 2018.  ćete prodisati i konačno otopliti zahladnele odnose sa partnerom. Slobodni početka 2018, raščistite sa svim odnosima koje vučete iz prošlosti, a sa kojim ne znate šta ćete. Moraćete da odlučite između dve opcije, ma kako vam to teško padalo.

Problemi sa kostima i nervna napetost su nešto što će vas tokom 2018. pratiti. Moguće su infekcije urogenitalnog trakta, pa o tome povedite računa!

Ceo horoskop možete pročitati u štampanom izdanju Aha magazina – XV broj (Januar/Februar 2018. godine)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *