Ideje za njega Ideje za nju

Kašalj kao rukom odnesen!

 

Tokom zime i hladnih dana, imunitet nam slabi i podložniji smo prehladi, virusima i infekcijama. Prvi na udaru su disajni organi, a kašalj je simptom koji se najčešće javlja.

Pouzdano i efikasno rešenje za sve vrste kašlja može biti upravo linija biljnih sirupa – Bronhoklir sirupi.

Bronhoklir zajedno SLEZ

 

Bronhoklir sirup beli slez – za suv kašalj

Ekstrakti belog sleza i kamilice ublažavaju suv i iscrpljujuć kašalj. Primenjuje se kada ne postoji sluz u disajnim putevima, već samo uporni nadražaj na kašalj.

 

 

 

Bronhoklir zajedno JAGORCEVINABronhoklir sirup jagorčevina i timijan – za produktivan kašalj

Kombinacija jagorčevine, timijana i ehinacee pomaže kod tegoba produktivnog kašlja i pada imuniteta. Primenjuje se u slučaju kada postoji teškoća u iskašljavanju guste sluzi iz disajnih puteva.

 

Bronhoklir zajedno BRSLJAN

 

 

Bronhoklir sirup bršljana – za produktivan kašalj praćen upalom disajnih puteva.
Sadrži suvi ekstrat lista bršljana, koji razređuje bronhijalnu sluz, čini je manje gustom i na taj način olakšava iskašljavanje. Opušta glatke mišiće disajnih puteva, smanjuje nadražaj i blago smiruje kašalj.

Bronhoklir zajedno PUSACI

 

I jedinstven – Bronhoklir sirup za pušače

Jedinstvena kombinacija ekstrakta jagorčevine i timijana, obogaćena vitaminima A, E i C, medom i propolisom, posebno je osmišljena za probleme hroničnog pušačkog kašlja i poboljšanje imunog sistema pušača. Smiruje nadražaj na kašalj, olakšava iskašljavanje, širi disajne puteve i deluje antimikrobno i antioksidansno.

Bronhoklir sirupi se pored pakovanja u bočicama, mogu naći i u praktičnom pakovanju u kesicama od 5 ml, što omogućava komfornije doziranje i primenu.

 

Uz Bronhoklir sirupe, kašalj je kao rukom odnesen!

www.hemofarm.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *