Naš izbor

Trikovi za čistu kožu – NUXE

.

NUXE Čista koža 01

Imati čistu kožu nije teško uz pravilnu negu. Da biste zaista mogli biti ponosni na svoju kožu, neophodno je da znate kojem tipu kože pripadate. Posebno, ukoliko vaša koža burno reaguje, te je sklona zatezanju, crvenilu, svrabu ili peckanju. U tom slučaju vaša je koža osetljiva. Međutim, bilo da se radi o osetljivoj koži, ili ne, ono čega treba da se svi pridržavaju jesu sledećih par trikova.

Čistite svoju make up četku na svakih 7-10 dana

Make up i bakterije se zadržavaju na četkama, te ih je nežnim antibakterijskim sapunom i toplom vodom potrebno dobro oprati i ostaviti sa se osuši.

Dezinfikujte svoje naočare i telefone

Neverovatno je koliko dugo tokom dana provedemo razgovarajući telefonom, ili noseći naočare za sunce ili vid. Obe podloge su pogodne za razvoj bakterija.

Izbegavajte prečesto umivanje lica tokom dana

Sasvim je dovoljno da ujutru i uveče umijete kožu nežnom micelarnom penom.

Nije dovoljno samo umiti lice

Uvek nakon umivanja, koristite nežne micelarne vodice ili nežan tonik. Dodatno očistite i hidrirajte kožu nakon umivanja tako što ćete natopiti blaznicu i temeljno preći celo lice i vrat.

Hidratacija je za sve tipove kože

Mislite da vašoj masnoj koži nije potrebna hidratacija? O, da, jeste, i to mnogo! Koristite hidratantne serume svakog dana pre dnevne i / ili noćne kreme, kao i maske barem 1-2 puta nedeljno.

Inovativna prva pomoć za dehidriranu kožu

Kombinacija biljnih mleka i ekstrakta crvene alge čini Crème Fraîche® de Beauté Masque Hydratant 48-časovnuSOS hidratantnu masku savršenim proizvodom u borbi protiv zagađenja kože te dehidratacije. Biljna mleka bagrema, žutog graška, zelenog čaja, badema, zobi, kokosa i soje obilno hidratizuju i omekšavaju kožu, dok visokotehnološki ekstrakt crvene alge iz Baltičkog mora te biljna hijaluronska kiselina ‘zaključavaju’ vodu u koži te deluju kao štit od zagađenja. Visoke koncentracije ekstrakta belih cvetova narandže i badema te alantoina, umiruju i omekšavaju kožu. Je li ovaj proizvod za mene?

CremeFraiche_Masque_transparent

Maska je namenjena svim starosnim dobima i tipovima kože, čak i osetljivoj.

Sadrži 94,9% prirodnih sastojaka.

Cena: 50 ml, 2379 din

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama
www.nuxe.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *