Gde ići?

Play Media Day 03 obećava odličan program 8. juna u Banjaluci!

Play Media Day

Play Media Day 03 – Regionalni komunikacijski događaj, održaće se 8. juna 2018. godine u prostoru Muzeja savremene umetnosti RS u Banjaluci i okupiće na jednom mestu predstavnike regionalnih kompanija i agencija, kao i medijskih kuća. Organizator događaja, Play Team obećava i ove godine kvalitetan program uz mnogobrojne vrhunske regionalne i svetske predavače i paneliste, te ističu da već postoji veliko interesovanje domaćih i regionalih posetilaca.

Ove godine, zbog velikog interesovanja, obezbedili smo specijalnu akcijsku cenu kotizacije, u iznosu od 59 eura, koja traje do 10. marta. Najbrži studenti koji se registruju, imaju mogućnost da kotizacije obezbede po najpovoljnijoj ceni, u iznosu od 25 eura.

Detalje o svim kotizacijama, kao i o samom događaju, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije.

Najnoviji trendovi, najbolja znanja, iskustva i prakse iz oblasti kreativne industrije na jednom mestu, od strane vrhunskih svjetskih i regionalnih stručnjaka.

Dijana Tepšić, direktorica programa događaja i kreativna direktorica Play Team-a, ističe da je prošlogodišnji Play Media Day nadmašio očekivanja posetilaca, te i ove godine obećava da će programom i sadržajem Play Media Day 03 sigurno oduševiti posetioce.

Play Media Day 08

“Već sada možemo potvrditi da će program, kao i dodatni sadržaji, koje ćemo uskoro predstaviti, zainteresovati kako domaće, tako i regionalne posetioce. Muzej savremene umetnosti RS nam je kao dugogodišnji partner, ponudio da organizujemo događaj u ovoj impozantnoj građevini u Banjaluci, te smo sa zadovoljstvom prihvatili ovu ideju i krenuli sa pripremama. Trudimo se da pored konferencijskog prostora, posetiocima ponudimo i dodatne zanimljive sadržaje, kao i poseban vizuelni doživljaj,” istakla je direktorica programa Play Media Day.

Muzej savremene umetnosti RS nalazi se u samom centru grada, u jednoj od najreprezentativnijih građevina Banjaluke, staroj austrougarskoj željezničkoj stanici sagrađenoj davne 1891. godine.

Ovaj muzej godišnje poseti preko 50 000 posetilaca, a 2014. godine ova institucija je nagrađena specijalnim priznanjem za kreativnost.

Play Media Day 01

Podsetimo, prošlogodišnji Play Media Day okupio je preko 500 učesnika konferencijskog dnevnog programa, kao i preko 1000 posetilaca večernjeg programa. Govoreći o aktuelnim temama i trendovima iz oblasti komunikacija, PR-a, marketinga, digitalnih medija, kao i drugih veoma značajnih tema iz oblasti kreativne industrije, preko 20 svetskih i regionalnih predavača oduševilo je publiku. Događaj je okupio posetioce iz 7 zemalja koji su uživali u 24 sata edukacije, druženja i zabave na 3 konferencijska prostora.

Vidimo se na Play Media Day 03.
www.playmediaday.com

I ne zaboravite: „Komunikacija je beskonačna“.

Play Media Day 05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *