Inspiriši se

BE WELL – mesto gde počinje briga o sebi

logo

Fitnes klub Be Well predstavlja poslednju reč u arhitekturi objekta, kao i organizaciji i načinu funkcionisanja kvalitetnog fitnes kluba.  Imperativ našeg kluba su i naši zaposleni, koji su potvrđeni profesionalci u svojim oblastima.  Prostor, kojim se ponosimo, jeste stimulativni okvir u kome realizujemo jedinstven programski koncept fitnes kluba i kojim našim klijentima obezbeđujemo maksimalan komfor i kvalitetno vežbanje.  Važno je napomenuti da je Be Well  klub zatvorenog tipa, što znači da samo članovi imaju pristup istom, zahvaljujući jedinstvenom konceptu rada i realizacije vežbanja, te ne postoji mogućnost slobodnog vežbanja ili korišćenja spa zone.

cc4d90_3961d5a7f0c74720b3eed1e8194a04b3_mv2_d_2858_4279_s_4_2

Individualni treninzi su najprestižniji i najefikasniji način bavljenja rekreacijom.  Ovakav pristup vežbanju omogućava lakši i brži put do željenih rezultata.  Be Well fitnes klub je zasnovan isključivo na ovom principu, po kome je ceo naš stručni tim posvećen svakom pojedincu.

Koncept ne dozvoljava da veliki broj ljudi boravi u klubu u istom trenutku, što Vam omogućava nesmetan rad u dobrom ambijentu i prijatnu atmosferu.  Od samog ulaska u Be Well, postajete deo naše porodice, pa ćemo se potruditi da se tako i osećate.

Mesečno članstvo uključuje:

  • Inicijalno, odnosno periodično testiranje fizičkih sposobnosti po standardizovanim testovima, kao i merenje Vaše telesne strukture pomoću najsavremenije opreme;
  • Sastavljanje plana vežbanja uz konsultaciju našeg celog tima;
  • Realizacija 12 individualnih treninga u željenim terminima;
  • Koncipiranje i praćenje Vaših dodatnih kardio treninga;
  • Relaksaciju u našem bazenu;
  • Sopstveni garderobni ormarić, u kome pod ključem možete čuvati svoju opremu;
  • Sastavljanje plana ishrane zasnovane na generalnim principima pravilne, zdrave i sportske ishrane.

 INDIVIDUALNI ČASOVI PLIVANJA

Individualni časovi plivanja su zasnovani na maksimalnoj  posvećenosti trenera u radu sa jednom osobom.  Brzo napredovanje, veća koncentracija, korišćenje maksimalnih potencijala, kao i korigovanje deformiteta, samo su neke od prednosti individualnih treninga.  Takođe, tu je i mogućnost rada sa dve ili tri osobe, kao i rad na korigovanju tehnike plivanja.  Kompetentni smo i za individualni rad sa osobama sa invaliditetom, kao i sa decom ometenom u razvoju.

cc4d90_f1f0ca14743e498fa58d578f537587bc_mv2_d_3008_4512_s_4_2

Zakažite svoj probni trening i uverite se u kvalitet našeg fitnes kluba.

www.be-well.club
Kajmakčalanska 64,
064/110-29-22
011/4094-397
Instagram
FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *