Fashion & Beauty Zdrave priče

FOREO predstavlja LUNA fofo – vaš mali pametni saveznik u nezi lepote

LUNA fofo_05_personalizovana nega kože na dodir dugmeta

Veliki iskorak za personalizovanu negu kože

           uz pomoć veštačke inteligencije

Beograd, 3. septembar 2018: Švedski brend FOREO predstavio je najmanji i najpametniji beauty coach uređaj na svetu – LUNA fofo – novi saveznik u nezi lepote koji uz pomoć veštačke inteligencije pruža novo iskustvo čišćenja i nege lica.

Kao dodatak popularnoj LUNA porodici koju blogeri obožavaju, LUNA fofo najavljuje novu eru personalizovane nege kože dostupne na dodir dugmeta. Naziv i dizajn uređaja ukazuju da je LUNA fofo zamišljena poput ličnog saveznika u nezi lepote koji svakodnevno odgovara na sve potrebe vaše kože.

Demo verzija uređaja je predstavljena u julu ove godine u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je brend FOREO podelio 900 hiljada LUNA fofo uređaja zaljubljenicima u proizvode za negu lepote, u saradnji sa FabFitFun beauty veb sajtom. Algoritam LUNA fofo uređaja za negu kože u prethodna dva meseca postaje sve pametniji iz dana u dan – danas obuhvata impresivne podatke o nezi kože koji su jednaki znanjima prikupljenim u vremenskom okviru od 700 godina, uz skoro milion konsultacija za negu kože koje pruža ovaj neodoljivi mali uređaj.

Osnivač i izvršni direktor brenda FOREO, Filip Sedić, koji je zajedno sa svojom suprugom 2012. godine osmislio nagrađivani LUNA uređaj, istakao je da LUNA fofo predstavlja novi iskorak za švedski brend koji odlikuje kombinacija lepote i vrhunske tehnologije. „Ovaj FOREO uređaj je osposobljen za samostalno učenje i može se unapređivati iz dana u dan, po čemu se razlikuje od svih drugih proizvoda za negu kože”, rekao je Sedić. U postojećoj verziji, LUNA fofo uređaj za negu kože usklađuje nivoe hidratacije kože sa informacijama dobijenim iz upitnika o nezi kože sa aplikacije FOREO For You, kako bi prilagodio učestalost, snagu i trajanje T-Sonic pulsacija na koži. Na ovaj način, uređaj pruža optimizovani tretman koji se prilagođava stanju vaše kože.

Prema rečima Sedića, ovo je samo početak. „Planiramo dalji razvoj pametnih uređaja za negu lepote, kako bismo omogućili detektovanje podataka o kvalitetu vazduha i stanju kože korisnika u realnom vremenu. Na osnovu tih podataka, uređaj bi ponudio režim tretmana koji je najpogodniji u datom trenutku. Uređaj će uskoro moći da predvidi koji tip tretmana i proizvoda za negu je najoptimalniji za korisnika. Uz pomoć kontinuiranog praćenja, analize i predviđanja, na ovaj način LUNA uređaj postaje vaš lični pametni pomoćnik u nezi kože koji pruža potpuno personalizovano iskustvo”, objasnio je Sedić.

Najnovi beauty gadget brenda FOREO, LUNA fofo, napravio je pometnju u industriji upotrebom mašinskog učenja i funkcijom personalizacije. LUNA fofo pruža korisnicima informacije o starosti njihove kože, nivoima hidratacije i ocenu kože na skali do 100. Potom, koristeći ove lične podatke, LUNA fofo prilagođava rutinu čišćenja kako bi se ostvarili najbolji rezultati. Savet za korisnike je da upotrebljavaju senzor za analizu svake dve nedelje kako bi proverili napredak, a kada je obrazac rutine sačuvan mogu jednostavno pokrenuti LUNA fofo uređaj. Krajnji cilj je da koža dostigne željenu ocenu 100.

Svake tri sekunde na svetu proda se jedan LUNA uređaj brenda FOREO, a ukoliko LUNA fofo krene istim putem ovaj mali beauty gadget sakupiće hiljadugodišnje znanje za manje od mesec dana.

LUNA fofo uređaj je dostupan u paleti od sedam boja: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, i Sunflower Yellow. Korisnici iz Srbije uređaj mogu naručiti na foreo.com.

LUNA fofo_07_uređaj dostupan u paleti od sedam boja

FOREO For You aplikacija je besplatna za preuzimanje sa App Store za IOS i Google Play Store za android.

 Za više informacija, posetite: http://www.foreo.com/luna-fofo.

Povežite se, zapratite nas i komunicirajte sa nama putem Instagrama @foreo i pogledajte šta influenseri širom sveta objavljuju pod tagovima #FOREO #LUNAFOFO.

Informacije o proizvodu: Budućnost je fofo

LUNA fofo je ultra-higijenska četkica za lice opremljena naprednim senzorima za analizu kože, uz pomoć kojih pruža jedinstvenu perzonalizovanu negu. Povezana je putem Bluetooth tehnologije sa odgovarajućom aplikacijom i na taj način čuva sve rezultate o stanju kože korisnika. Algoritam se stalno ažurira pomoću veštačke inteligencije i programa za optimizaciju beauty rutine, nudeći personalizovano iskustvo čišćenja lica za svakog korisnika LUNA fofo uređaja.

  • LUNA fofo je prvi beauty proizvod na svetu koji kombinuje analizu kože i personalizovani način čišćenja lica u okviru jednog uređaja.
  • Napredni senzori za praćenje stanja kožu povezuju se sa aplikacijom FOREO For You i na taj način se očitavaju nivoi hidratacije u okviru 1000 jedinica u sekundi, otkrivajući pravu starost kože i nudeći personalizovani tip nege za korisnika.
  • Personalizovano čišćenje kože lica donosi najbolje rezultate, s obzirom na to da se stanje vaše kože menja u zavisnosti od klimatskih uslova, zagađenja i nivoa hidratacije. Prilikom svakog postupka analize stanja kože, aplikacija čuva vaš personalizovani postupak nege na LUNA fofo uređaju, te na ovaj način neosetno stičete beauty

Pored jedinstvenog algoritma, LUNA fofo se može pohvaliti mnogim prepoznatljivim karakteristikama zahvaljujući kojima su FOREO uređaji za čišćenje lica stekli izuzetnu popularnost.

  • Vrhunska T-Sonic tehnologija sa brzinom od 8.000 pulsacija u minutu.
  • Unapređeni dizajn silikonskih četkica za precizno čišćenje lica.
  • Kliničke studije pokazuju da izuzetno mekani silikon u sastavu FOREO uređaja unapređuje kvalitet higijene do 35 puta u odnosu na najlonske četkice za čišćenje lica i ne nadražuje površinske slojeve kože.
  • Lagan, ergonomski dizajn uređaja.

Baterija je zamenljiva i može trajati do 400 upotreba.

LUNA fofo_04_vrhunska T-Sonic tehnologija sa brzinom od 8.000 pulsacija u minutu

 

Uputstvo za upotrebu:

fasfas

  1. Preuzmite novu aplikaciju FOREO For You za Android ili Apple uređaje.
  1. Pre nego što započnete analizu, otvorite nalog i odgovorite na pitanja o svom tipu kože. Uklonite svu šminku sa lica kako biste omogućili tačnu procenu.
  1. Kada završite kratku analizu, možete pogledati svoj profil kože, a LUNA fofo uređaj će sačuvati vaš preporučeni lični tip dnevne nege.
  1. Blago pokvasite lice i nanesite proizvod za čišćenje lica na kožu ili direktno na LUNA fofo uređaj. Koristite kružne pokrete, a pulsacije će vas navoditi da lagano prelazite deo po deo lica, prema preporučenom tipu nege na osnovu analize vaše kože.
  1. FOREO preporučuje da analizirate kožu lica na svake dve nedelje, kako biste proverili napredak i kvalitet vaše kože i u skladu sa tim prilagodili lilčnu beauty

 

 

Napomena: Svaki put kada uključite LUNA fofo uređaj (čak i bez korišćenja aplikacije), biće sačuvana poslednja preporuka za dnevnu rutinu čišćenja lica. Preporučuje se da ponovite analizu svake druge nedelje, kao i svaki put kada ste izloženi drugačijim vremenskim uslovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *