Fashion & Beauty Zdrave priče

NUXE ♥ Kaži mi šta si u horoskopu? | NOVITET ♥

StaSiPoHoroskopu (1)Šta si u horoskopu? Imamo poklon za tebe!

Sada je odabir poklona jednostavan i predstavlja pravi užitak

O, koliko samo volimo poklone! Podjednako se radujemo dobijanju kako i darivanju. Međutim, nekada odabir poklona može stvarati glavobolje. Kako odabrati baš onaj koji će izmamiti osmeh oduševljenja onome ko ga dobija?

Vaga, ovan ili strelac? Ili možda potpuno otkačeni blizanac? Tu smo da ti pomognemo.


Horoscope_001OVAN (21.3-20.4.)

Da li postoji praktičniji znak od ovoga? Ne moraš mnogo trošiti vremena pri odabiru. Nema potrebe čak ni da budeš preterano kreativna. Ovnovi vole praktičnost! Najbolji način je da ga direktno pitaš šta želi – odmah će ti reći. A ako želiš da to bude iznenađenje, izaberi za muškarca u znaku ovna određeni gedžet. Potpuno ćeš ga oduševiti ako tvoj poklon bude npr. eksterni punjač za telefon. Veruj nam, nabacićeš mu osmeh na lice svaki put kada baterija na njegovom telefonu bude na 5%, a on žuri kroz gradske gužve. A žena? Hm, praktična mala tobica sa puno pregrada biće odličan poklon za sistematičnu ženu u znaku ovna. A kozmetika? Biraj proizvod koji će u jednom trenu da zasiti sva njena čula. Biraj Huile Prodigieuse Čarobno suvo ulje – višenamenski koktel za negu kose, lica i tela.

BIK (21.4-21.5.)Horoscope_002

Vođa među skupim stvarima! Najbolje je da ukoliko želiš da ga fasiciniraš skupljaš novac tokom cele godine. Muškarcu u znaku bika izaberi poklon koji će nositi naziv brenda o kome već dugo sanja. Veruj nam, nosiće ovaj poklon svuda sa sobom. Ženi rođenoj u prvoj dekadi maja, pokloni nešto zbog čega će se osećati istinskom divom. Ona voli da se njen luksuz vidi. Naprosto voli poglede drugih na sebi. Savršena zavodljiva haljina sa kojom može da pokaže sve svoje atribute kojima se ponosi. A tek kada njena koža zasija zlatnim sjajem, sigurni smo da znaš da će odličan poklon biti upravo Huile Prodigieuse OR čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem. Koktel 7 dragocenih biljnih ulja i vitamina E koji uz dodatak zlatnih čestica čini damu beskrajno drugačijom. Okupana je u čistom prirodnom luksuzu.

Horoscope_003BLIZANAC (21.5-21.6.)

Ma ovo je jedan potpuno šik horoskopski znak. Dovoljan poklon za jednog muškarca će biti ako mu napraviš iznenadnu žurku. Neka bude vesela i u šarenim bojama. Oh, koliko će se samo obradovati konfetama i knjizi koja nosi autogram njegovog omiljenog pisca! Za ženu važi isto. Radoznala, puna želje za životom, ponekad neshvatljiva i drugačija. Neuhvatljiva. Pokloni joj nešto što će u sebi nositi potpuno razdragan duh života. NUXE SUN slasna mirisna vodica koja u sebi nosi najradosnije mirise leta i peščanih uspomena, oduševiće damu blizanca. Zašto? Zato što je njena bočica baš kao i ona – vesela u bojama duge.

Horoscope_004RAK (22.6-22.7.)

Ako biramo najemotivniji horoskopski znak onda je to svakako rak. Bilo da je muškarac ili žena u pitanju, ideje “uradi sam” će uvek kod njih izazvati sreću. Vole romantične ramove za slike. Muškarac će se obradovati vašoj zajedničkoj fotografiji u ramu koji ste sami pripremili, ili printu na majici koji za njega ima posebno značenje. Žena kao žena… Romantična i nežna, krije svoje emocije duboko u sebi. Čuva sve svoje trenutke kao najskrivenije tajne. Prodigieux le parfum, miris koji će zauvek čuvati sve one nežne reči i večeri koje je provela noseći ga na sebi. Veruj nam, čuvaće njegovu praznu ambalažu duuuugo. Jer si joj je poklonio Ti, a taj poklon je Ona.

Horoscope_005LAV (23.7-23.8.)

Ovaj avgust i početak septembra su baš njihovi meseci. Vođe. Sjaj. Glamur. Muškarcu u znaku lava, pre nego pružite bilo kakav poklon uputite reči hvale na račun njegovog izgleda, a ne zaboravite da istaknete i sve njegove uspehe. Kako samo počinju da sijaju njegove oči! Ali, ne, neće ti mnogo reći rečima, ali veruj nam. Pogled će reći sve. Savršen kožni rokovnik će obradovati “vođu svih znakova”.  A kako ukrotiti ženstvenu lavicu? Lepo, nežno, a opet čvrsto. Ona voli da za kratko vreme izgleda savršeno! Nuxuriance Ultra roll on maska će za 10 minuta učiniti od njene kože savršenstvo. Biće odmorna i spremna za proslavu iako je celog dana obavljala sve svoje zadatke.

Horoscope_006DEVICA (24.8-23.7.)

Bliži se njihov mesec – septembar. Čiste, uredne, ma beskprekorno pedantne. Uvek tačne i precizne. Znaju da ugode sebi, ali trudiće se ako ti zaslužuješ da isto prirede i oni tebi. Uvek se sećaju kakav poklon si im darovao. Njihov ormar je sortiran po bojama. Stoga će možda određeni klaser za njegov garderober biti savršen poklon. Za ženu važi isto. Obradovaće se lepo svedenom buketu, u jednoj do maksimum dve boje. A ako želiš da je oduševiš mirisom, neka on bude čist, jednostavan miris kokosa,  badema, belih cvetova narandže i divlje vanile. Izaberi za nju NUXE BODY Opuštajuću vodicu.

Horoscope_007VAGA (24.9-23.10.)

Koliko puta ste čuli “Nije lako sa vagama”? Verujemo mnogo puta! Istina je, ali zapravo, ove nežne duše su vrlo iskrene i pravi prijatelji. Vole muziku, modu, luksuz… Neodlučne potpuno, a zanimljive beskrajno! Muškarac vaga voli modu. Ako ste u prilici, kupite mu lepu luksuznu kravatu koja nosi potpis poznatog kreatora. Biće ovo njegov omiljeni komad u garderoberu. A zavodljivoj, neodlučnoj vagi? Ona obožava make up. Voli prirodu, ali voli i da sve svoje mane skrije. To joj zapravo daje više samopouzdanja. Neće se više dvoumiti oko izbora omiljenog pudera, jer sada ima poklon Bio Beaute organsku BB kremu koja će savršeno da matira njeno lice i prikrije sve nepravilnosti koje ona želi.

Horoscope_008ŠKORPIJA (23.10-22.11.)

Iskrena, pravi prijatelj. Ali ukoliko je naljutiš, ne zaboravi, vratiće ti pa makar i za 10 godina! Isto tako će se sećati poklona koji si joj kupio. Ako je ne oduševiš, ona će ti se revanširati. Stoga najbolje da škorpiju uvek pitaš šta joj je zapravo potrebno. Ona će ti sigurno reći jer već u glavi imam spisak svega što joj je neophodno. Nemoj gubiti vreme, već se usmeri na njene želje. A svaka škorpija želi da sakrije da je sinoć ludovala do kasnih jutranjih sati. Ne želi da ima podočnjake, pa je upitaj da li želi da njen poklon bude baš Nuxellence Zone regard, inovativan anti-age proizvod sa masažnim aplikatorom, koji će joj pomoći da svakog jutra i večeri pripremi mali SPA trenutak za svoju kožu. Nežnu masažu okoloočnog područja.

Horoscope_009STRELAC (21.11-21.12.)

Strelac voli ekstremne sportove. Voli putovanja. Međutim, i na putovanja on odlazi sa punom opremom. Nikada ne zna šta mu se može desiti u nepoznatom okruženju, te je uvek spreman na neočekivano. Preživljavanje u prirodi je za njega užitak, te ga možeš iznenaditi da zajedno otputujete na produženi vikend u divljinu. Ne, ne moraš trošiti novac na skupu destinaciju. Odaberi mu za tu priliku još jedno iznenađenje – sportski asesoar koji dugo želi. Žena rođena u znaku strelca je vrlo slična. Voli iste stvari, te će idealan poklon za nju biti Crème Fraiche de beaute hidratantni 48h serum. Za kratko vreme, žena koja voli da uživa u divljini i adrenalinskim izazovima, imaće nahranjenu i hidriranu kožu.

Horoscope_010JARAC (22.12-20.1.)

Još jedan praktičan znak poput ovna. Voli da pita šta ti je potrebno za rođendan, ali voli i da ga pitaš. Međutim, ponekad želi i da osluškuješ njegove želje te mu ispuniš baš ono što ti je “pominjao kada ste se videli pre 2 nedelje”. Dobro slušaj kada razgovarate, tu se krije odgovor na mnoga pitanja. Ako mu kupuješ npr. cipele, trudi se da boja bude univerzalna. Jarac je vrlo sveden znak i voli da ima jednu, ali vrednu kombinaciju koja će biti idealna za više prilika. Jarac će se obradovati ukoliko mu pokloniš Reve de Miel Izuzetno hranljiv balzam za usne jer će sa njim uvek biti spreman na akciju, i u najhladnijim vremenskim uslovima i u najneobičnijim prilikama.

Horoscope_011VODOLIJA (21.1-19.2.)

Za neke, najdivniji znak. Vedre, opuštene, slobodnog duha. Vole iznenađenja. “Posle ćemo i lako ćemo” je njegova deviza. Voli slobodu. Voli more, voli prirodu. Voli sve ono što ga ne sputava. Voli da otkriva nove situacije i sredine. Priredite mu proslavu pod otvorenim nebom, poklonite CD koji ste slušali pre 20 godina… Ženu obradujte nežnim buketom, jednostavnim. A uz to, obradujte njenu kožu. Jer žena strelac je vrlo praktična i nema mnogo vremena da provodi u SPA centrima. Stoga je idealan btzinski tretman za njenu kožu Creme Fraiche de beaute SOS hidratantna maska.  Za kratko vreme oporaviće svoju kožu za nove trenutke u divljini u kojoj se oseća najopuštenije.

Horoscope_012RIBE (20.2-20.3.)

Ribe vole autentičnost. One su srećne onda kada znaju da ste nešto baš dugo birali za njih. Muškarac će se obradovati jednostavnom majicom koja nosi slogan koji je njemu važan. A žena rođena u znaku ribe voli da dobije kompliment da je lepa i negovana. A svakako će ga dobiti ukoliko je svesna svoje negovane kože. Predlog za nju bi bio serum koji će popuniti njene vidljive borice, zategnuti kožu. Jedan od njih bi bio Merveillance expert serum.


A na kraju, ako želiš da obraduješ svaku od ovih duša, odaberi nešto po čemu će te pamtiti. Jer svi smo mi pomalo vage, ovnovi, vodolije… Svi smo mi romantični na svoj način. Svi mi uživamo u luksuzu, zlatu i opuštenim prilikama. Volimo da smo organizovani i uvek spremni za nova otkrića koja nas očekuju. Svi mi volimo da smo deo Pariza i svega onoga što ovaj grad nosi sa sobom.

Prodigieux_Gifts_2018-08-27 (1)Za tebe biramo…

…Parisian romance Neodoljivi romantičan poklon paket po super povoljnoj ceni

Miris Čarobnog suvog ulja pretočen je u kultnu jantarnu bočicu NUXE Prodigieux le parfum Čarobnog parfema 30 ml.
Toplih, sunčanih nota, njegova priča započinje citrusnim notama bergamota i mandarine te cvetnim notama cvetova narandže. Njegovo baršunasto srce čine note raskošnog buketa ruže, gardenije i magnolije, koje završavaju neodoljivo zavodljivim notama nežne vanile i kokosovog mleka. Savršen je za zavodljive i senzualne trenutke i uvek kada želimo da probudimo svoju uspavanu ženstvenost.

Ultra senzualni uljni gel za tuširanje 100 ml bez sapuna i isušivanja, nežno čisti kožu te ostavlja svilenkasti odsjaj i nežan miris na koži, za trenutke čistog užitka. Otkrijte miris kultnog Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja u ovom Čarobnom uljnom gelu za tuširanje.

Cena: 2900 din

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *