Wine club

Voleti sebe uz Torleanzi Tyrannus

Torleanzi vino i hrana 7

Znajući da ste neko, ko zna koliko vino može da bude pravi prijatelj ali i to koliko je za ovu specifičnu sortu potrebna i prava intimnost tačnije strast. 5 predloga zbog kojih imate pravo da svoje omiljeno vino Torleanzi Tyrannus podelite sami sa sobom ili tačnije sa velikim autentičnim poznavaocem prave arome.

Tyrannus

  1. Vreme je da promenite posao?

Teška i bitna odluka za život. U životu uvek samo male stvari prevagnu, to je trenutak kada ćete uveče opušteno uz čašu vina odlučiti da ili ne.

  1. U situaciji ste da promenite lokaciju svog životnog prostora?

Novi prostor je daleko kvalitetniji inspirativniji, pruža udobnost. Ali vi ste vezani za svoj stari prostor, komšiju, bakalnicu, malu pijačicu ispred kuće….u dilemi ste šta vam je dalje činiti? Sipajte čašu vina i na parčetu papira ispišite šta je ono bez čega ne možete a šta je ono što vam daje vetar u leđa za dalje.

  1. Početak života u dvoje?

Duplirajte bocu jer život udvoje nije lak. Koncept da će sve biti jednostavno kada se dogovorite je samo teorija. Pre nego što krenete u analizu, tražeći slične koncepte u svetu i prateći nove trendove, opustite se. Nekada se čovek rastuži, pre nego što se to dogodi zaronite u sebe i bespoštedno čeprkajte po dobrim razlozima sa malo loših mogućnosti kako bi vaše biće donelo ispravnu odluku.

  1. Kada vas porodica svakodnevno pita: kada ćeš da se udaš i da rađaš decu?

Reč je o detaljno osmišljenom planu sa idejom da vama bude bolje. Napravite plan, to je ono što stvarno morate sami, neka vino samo pomogne u određivanju datuma, godine….

  1. Imate ponudu da napustite zemlju?

Jedna od najtežih odluka, večna vernost ne postoji ni u odnosima a kamoli prema poslu, mestu stanovanja. Ljubav prema svojoj zemlji se podrazumeva to je urođen osećaj, jači od nacionalne strategiije. Ali čaša dobrog vina može ipak da pomogne, da li ostati na svom prostoru, izboriti se i pobediti ili početi sve iz početka.

Ako nemate nijednu od ovih dilema, to je najbolji razlog da u vinu sami uživate bar jednom mesečno, kada samoći date na značaju i kada uz omiljeni film, muziku, punu kadu pene, odlučite da se istinski osamite.

Više o vinariji:

www.bomaks.rs

Facebook_logo_(square) Vinarija Torleanzi – Bomaks

Instagram vinarija_torleanzi

logo e dicitura UE (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *