Biznis & Finansije

DELEGACIJA OPŠTINE SAVSKI VENAC U DVODNEVNOJ POSETI CENTRALNOM ADMINISTRATIVNOM OKRUGU GRADA MOSKVE

Delegacija Opštine Savski venac koja je u dvodnevnoj poseti Centralnom administrativnom okrugu Grada Moskve na čelu sa predsednicom opštine Irenom Vujović, sastala se danas sa delagacijom ovog okruga. Domaćin gostima iz Beograda je predsednik Centralnog okruga Moskve Vladimir Goverdovski.

Capture2

Ovo je treći susret Vujovićeve i Goverdovskog od potpisivanja Protokola o saradnji između Savskog venca i Centralnog okruga Moskve. Tokom boravka u glavnom gradu Ruske federacije delegacija Savskog venca prisustvovaće i svečanosti povodom obeležavanja “Dana Moskve”.

Irena Vujović je istakla da je velika čast prisustvovati tako velikoj svečanosti, posebno na tako važan dan za njihov grad.

1c9bf670985f9d10659bd3c6bc0b803d_3145031850

-Na današnjem sastanku razgovarali smo o konkretnim projektima koji se tiču kulturne razmene između naših zemalja i u narednom periodu ćemo raditi na njihovoj realizaciji. Takođe dogovorili smo i zajedničke aktivnosti u oblasti sporta – rekla  je Vujović.

Na održanom sastanku dve delegacije su razmenile mišljenja i precizirale buduće aktivnosti na implementaciji Protokola o saradnji, uz akcenat na produbljivanje saradnje kroz zajedničke projekte u oblasti kulture i sporta. Takođe, dogovorena je i  poseta kolega iz Moskve početkom sledeće godine.

Capture

Nakon sastanka domaćini su gostima iz Beograda predstavili najsavremeniji monitoring centar za praćenje stanja na gradskim ulicama koji prevashodno služi da bi se postigao što efikasniji rad komunalnih službi, ali i podigao nivo bezbednosti.

Vest preuzeta sa portala: 
www.savskivenac.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *