Muzika

Dodeljene nagrade V(RAB)AC 2018 za najbolje radijske reklame

Sedma dodela godišnje nagrade V(RAB)AC 2018 za najbolje radijske džinglove i reklame održana je u utorak, 11. septembra u hotelu 88 Rooms u Beogradu. Priznanje je uručeno najboljima u četiri kategorije: najbolji ID džinglovi, najbolji pevani džinglovi, najbolje radijske reklame do 20 sekundi i najbolje radijske reklame do 40 sekundi. 

01 Maja Rakovic, predsednica RAB SrbijaIstraživanja su pokazala da poslednjih godina slušaoci ne promene radio-stanicu kada čuju reklamu, jer su radijske reklame danas slušaocima interesantne i oni vole da ih čuju. Radio je, za razliku od televizije, uspeo da u svoj program uklopi reklame, naročito one pevane, a udruženje RAB Srbija je svakako doprinelo tome. Težimo da svaka radio-stanica u zemlji bude što bolja jer će radio-industrija tada biti jača. Zalažemo se za znanje i uspeh, pa se tako radujemo svakoj osvojenoj nagradi V(RAB)AC – izjavila je predsednica RAB Srbija Maja Rakovic.

Ovogodišnji stručni žiri je bio u sastavu: Nataša Mihajlović (The Frajle), Sanja Kovačević (Group Account Director, Luna TBWA) i Đorđe Milutinović (Štark Arena).

02 Djordje Milutinovic, predsednik zirija VRABAC 2018 Zajedno smo u ovom takmičenju odlučivali o najboljim džinglovima i reklama, a svi oni su bili divni za slušanje. Puno inovativnosti, kreativnosti i visok kvalitet obrade zvuka. Bilo nam je teško ocenjivati ih – izjavio je predsednik ovogodišnjeg žirija Đorđe Milutinović (Štark Arena).

Ispred nagrađenih, prisutnima se obratio Mario Radojković, vlasnik i direktor Naxi Banker radija iz Niša koji je ove godine osvoji čak tri nagrade:

03 Mario Radojkovic, Naxi Banker radioUspeh moje radio-stanice je krenuo onog trenutka kada smo ušli u RAB Srbija, pa tako danas, nakon sedam godina, bezbroj edukacija i predavanja na Radio danima, imamo više nagrada i puno znanja. RAB nas je naučio da treba da prestanemo da budemo radio koji životari, već da postanemo radio koji juri uspeh u poslovanju i sreću za sve zaposlene.

 

Spisak ovogodišnjih dobitnika pogledajte ovde

http://rabsrbija.com/about/aktuelno/682/Dodeljene+nagrade+V%28RAB%29AC+2018.html

Nakon dodele nagrada, tradicionalno je upriličen koktel u Rooftop restoranu na sedmom spratu 88 Rooms hotela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *