Ideje za nju

Za zdravu i čistu kuću – tu je Rainbow!

AquaMate – perač tepiha – (klik na naziv za video) PowerPower Nozzle je fantastičan za dubinsko čišćenje tepiha, ali kada su u pitanju fleke, masnoće, nečistoće od kućnih ljubimaca  tu je AquaMate nenadmašan! Jednostavan i lak za korišćenje, profesionalno šamponira i ispira tepihe i itisone.

unnamed

Preporuka je da se koristiti sa AquaMate šamponom, koji ne stvara veliku količinu pene, dobro uklanja fleke, prijatnog je mirisa, regeneriše vlakna tepiha.
RainJet – perač tvrdih površina – Za čiste i sjajne podove, pločice i mermer odgovor je kombinacija Rainbow + RainJet! Izuzetno jednostavno šamponiranje, ispiranje, i sušenje tvrdih površina Vašeg doma .
unnamed (1)

Preporučujemo upotrebu koncentrisane tečnosti Clean Floor za postizanje odličnih rezultata.
MiniJet – perač tapaciranih površina – Najnoviji proizvod za Vaš Rainbow – mini varijanta perača tepiha.

Ukoliko želite oprati manje površine, gde Vaš perač tepiha ne može prići, npr. tapacirani nameštaj, sedišta automobila, stepeništa…
unnamed

RainbowMate – Mini elektrotresač – Svi vlasnici Rainbow e serije mogu uživati u fantastičnom MiniJetu!Mala verzija moćnog tresača. Pogodan za dubinsko čišćenje manjih i neravnih površina, kao što su fotelje, rukohvati, stolice, jastuci, sedišta automobila…

 

unnamed (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *