Anti-age savetnik Beauty Fashion & Beauty

Beauty and me – centar za stratešku lepotu

Jedinstvenost Beauty&Me estetsko-medicinskog centra je razbi-
janje masnih naslaga, tretiranje svih stadijuma celulita, zate-
zanje opuštene kože aparatom Med Contour Multipower. Tret-
man je efikasan, bezbolan i bezbedan, nema opekotina, modrica ili bi-
lo kakvih oštećenja i prijatan je poput masaže. Ne zahteva posebnu
pripremu, a prosečan gubitak nakon prvog tretmana je 2,5 cm.

MAR_2648

O fantastičnim rezultatima tretmana Beauty&Me estetsko-medicinskog centra, najbolje svedoče naše dve atraktivne voditeljke, Marina Veljković i i Kristina Radenković. Na njihovom YOUTUBE kanalu su iskrena Oda radosti i reči hvale jer su probale sve tretmane koje ova kuća lepote pruža.

Marija Veljković je oduševljena tretmanom Contour Multipower: “Ceo život imam problem sa stomakom, pogotovo posle tri porođaja, posebno sa viškom kože. Sa samo 2 tretmana od pet serija  razlika je neverovatna!” Svaki problem sa opuštenom kožom i idejom da svom licu vratite mladalački izgled ima svoj idealni personalni tretman za Vas.  Tretman Med Visage za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea je  jedinstven, potpuno bezbolan, nema nikakvih nuspojava, predstavlja sinergiju dve najdelotvornije tehnologije za podmlađivanje. Već nakon prvog tretmana, koža postaje glatka, zategnutija i elastičnija, a Vi zadovoljniji. Preporuka je serija tretmana, nakon kojih je koža odmah trajno podmlađena, zategnuta, punija, dolazi do nestanka sitnih bora, a duboke bore postaju pliće… Marija priznaje da nakon tretmana nije nosila puder, na šta je Kristina kroz smeh dodala da iz gleda kao da se napokon naspavala.

Razgovor sa dr Jelenom Eskić iz Beauty&Me estetsko-medicinskog centra sa najsavremenijim metodama za negu lica i oblikovanje tela, otkriva u čemu je ekskluzivnost koncepta, sa vidljivim efektima lepote. Posebna komunikacija u kojoj se odnos sa pacijentom i njegove želje stavljaju u prvi plan uvek stvara kreativnu radost, jer je vidljivost već nakon prvog tretmana očigledna i nema sezonu. Povratak prirodnog balansa, uz potpuno bezbolne tretmane i uz vrhunsku kozmetiku prilagođenu klijentovom tipu kože, daje najbolje moguće efekte u kratkom roku.

dr Jelena MAR_2918

Kad su u pitanju tretmani podmlađivanja, šta je ono što razlikuje Vašu kliniku, po čemu ste drugačiji?

Beauty&Me predstavlja ekskluzivan koncept usluge ove vrste na našim prostorima, jedinstven po najsavremenijim aparatima, kao i po usmerenosti čitavog tima i naših programa rada individualnim potrebama svakog klijenta. Već prilikom pozivanja centra, naš srdačan i predusretljiv tim potrudiće se da Vam da sve odgovore, a za detaljnije informacije smo obezbedili besplatne konsultacije sa doktorkom, gde ćete nakon pregleda dobiti odgovore u zavisnosti od Vašeg trenutnog stanja, potreba i ciljeva koje želimo zajedno postići.

Da li postoje nekakva pravila, koraci i sezone za tretmane koji su malo agresivniji i koliko traje oporavak kože?

U našem centru se bavimo neinvazivnim, bezbolnim i prijatnim tretmanima, nakon kojih možete odmah ili vrlo brzo da se vratite svojim svakodnevnim aktivnostima, bez dugog vremena oporavka, bez posebnih ograničenja i koji se mogu raditi tokom čitave godine. Ovakva vrsta tretmana je nešto što klijentima upravo odgovara, činjenica da na vrlo prijatan, bezbolan i siguran način dolazimo do efikasnih i vidljivih rezultata predstavlja veliku prednost.

Kako izgledaju tretmani koji zdravstveno pomažu da nestanu ožiljci ili se proširene pore smanje?

U slučaju ove problematike, svakako preporučujemo Face Up tretman, kojim se, pored sužavanja pora i ublažavanja ožiljaka, takođe uklanjaju flekice i druge nepravilnosti na koži, pa se koži vraća prirodni balans i blistavost. Kao što smo i ranije istakli, naši tretmani su potpuno bezbolni, tako je i ovaj tretman potpuno prijatan, bez neželjenih reakcija kože, bez vremena oporavka, uz adekvatnu kozmetiku prilagođenu klijentovom tipu kože i predstavlja pravi izbor.

Koji je Vaš omiljeni tretman koji biste uradili sebi, Vašoj prijateljici ili nekom bliskom?

S obzirom na to da se bavimo različitim tretmanima lica i tela, preporuka zavisi od onoga što želite na sebi da promenite. Ukoliko želite da preoblikujete telo, skinete viškove, uklonite tvrdokorni celulit, zategnete opuštenu kožu, definitivno je preporuka naš najpopularniji tretman – Med Contour Multipower, sa kojim do sada imamo preko 1 200 zadovoljnih klijenata. Ukoliko želite da se rešite neželjenih dlaka, onda Vaš izbor treba da bude laser GP FAST koji je srušio sve što je ranije važilo za tretmane epilacije jer je zaista bezbolan, ne koristi se gel, tretirasve vrste dlaka na svim tipovima kože a može se raditi tokom cele godine, uključujući leto i osunčanu kožu, što je do sada bilo nepojmljivo. Od tretmana lica, svakako mogu da preporučim prethodno pomenuti Face Up tretman, kojim se mogu rešiti sve nepravilnosti mladalačke kože (akne, ožiljci, fleke, proširene pore), ali i u kombinaciji sa anti-age kozmetikom predstavlja odličan tretman podmlađivanja. Ukoliko želite da zategnete opuštenu kožu lica i zaglačate bore, onda je preporuka Med Visage tretman. Omiljeni tretman mi može biti svaki od ovih, zavisi od toga šta mi je u tom trenutku potrebno.

Ostatak teksta možete pročitati u novom štampanom izdanju AHA magazina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *