Gde ići?

Zvezdara teatar – repertoar za decembar!

Stigli smo i do poslednjeg meseca u ovoj godini, dočekujemo ga svečano i uzbudljivo kako i dolikuje jednom decembru! Prodaja ulaznica počinje danas u 11 časova.

Predstava Ljubav u Savamali prema novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Branko Vidaković, Mina Sovtić, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović vas čeka u četiri termina tokom decembra.

Predstava Korešpodencija sa kojom i počinjemo decembar je do sada osvojila preko petnaest nagrada na domaćim i međunarodnim festivalima. Izuzetno značajno delo B. Pekića i B. Mihajlovića Mihiza režirao je Gorčin Stojanović, u predstavi igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković. Dođite da date svoju ocenu!

Ne propustite da vidite sjajnu predstavu Osama – Kasaba u NJujorku, Vladimira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića u kojoj igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. Na sajtu Zvezdara teatara možete pronaći utiske o predstavi.

Dve predstave zabeležiće jubilarna izvođenja! Predstava Pasivno pušenje imaće svoje pedeseto izvođenje, dok će Generalna proba samoubistva biti izvedene dvestoti put ovog meseca i proslaviće deset godina od premijere.

Tradicionalno, već više od dvadeset godina sam kraj decembra, 28.12, rezervisan je za Matiju Bećkovića i njegovo humatirano veče poezije. Za sve ove godine publika je uživala u Matijinoj poeziji, a on je svake godine darovao institucije i pojedince za koje je smatrao da im je pomoć u tom trenutku najpotrebnija. Matija Bećković iznova oduševljava publiku svojim jedinstvenim nastupom u kojem pred publikom govori svoje stihove. Neponovljivo iskustvo.

unnamed

Prodaja ulaznica počinje danas 20.11. u 11 časova.

Budite brzi obradujte sebe, svoje najbliže, prijatelje i saradnike…Zvezdara teatar nudi i vaučere za predstave koji mogu odličan novogodišnji poklon. Više informacija možete saznati na našem sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *