Veliki muzički comeback: Danijela Karić

Premijera duetske pesme “Srca se pogreše” – Danijela Karić & Elena Risteska

30. januara, etrom u regionu odjeknula je nova duetska pesma  Danijele Karić i Elene Risteske, pod nazivom “Srca se pogreše”, koja će definitivno označiti veliki muzički comeback Danijele Karić.
Pevačica Danijela Karić  novu godinu započela je ambiciozno, radno i u odličnom ritmu.

Posle čak pet godina diskografske pauze, bez mnogo najave, Danijela je iznenadilu publiku objavivši pesmu “Srca se pogreše”, koju je otpevala u duetu sa makedonskom zvezdom Elenom Risteskom. Njihov zajednički singl prati i visokobudžetni spot sniman na tajnoj lokaciji u Beogradu, a u njemu se pojavljuju najbolji srpski baletski igrači: Nina Bulajić, Olga Olćan, Milan Rus i Igor Grabovica. Kao specijalni gost u spotu se pojavljuje i Danijelin verenik, plesač Ivan Mileusnić, koji je bio i inicijator ovog muzičkog projekta.

S obzirom na to da je u pitanju saradnja između dve pevačice poznate regionalnoj javnosti, pesma je već izazvala veliku pažnju u Srbiji i Makedoniji, ali i u drugim zemljama okruženja.
“Srca se pogreše” je prva u nizu pesama kojima će Danijela obeležiti muzičku 2019. godinu.

Pogledajte spot i poslusajte pesme na linku:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA