Gde ići? Nekategorizovano

Pokažite svoj slikarski talenat na platou iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a

Beograd, 01.02.2019. – Najavljeno toplije vreme tokom predstojećeg vikenda idealna je prilika za boravak na svežem vazduhu, ali i za iskazivanje kreativnosti i dobru zabavu! Jedinstvenu šansu da pokažu svoj umetnički talenat, oprobaju se u oslikavanju staklenih panela sprejevima i stvore prava umetnička dela imaće svi zainteresovani posetioci platoa iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a (Karađorđeva 48), najpre ovog vikenda– 2. i 3. februara, zatim 9. i 10. februara, kao i 16. i 17. februara.

Svim navedenim danima od 11 do 14 časova pet staklenih površina spremnih za oslikavanje čekaće spretne ruke umetnika, ili sve one koji jednostavno žele da se zabave i da što duže zadrže čarobnu atmosferu koja vlada gradom.  Tema radova je „Zimska čarolija“, što vam daje slobodu da kreirate delo u skladu sa svojim raspoloženjem i individualnim doživljajem zimske magije.

„Zimska čarolija“ ne bi bila potpuna bez muzike, te će tako za zagrevanje notama biti zadužen DJ, a sa istim ciljem deliće se i kuvano vino i topli čaj. Za sve hrabre umetnike, pripremaju se i slatki paketići.

Oslikajte zimu najlepšim scenama i pejzažima u omiljenom društvu na platou iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a, i doživite nova iskustva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *