Nekategorizovano

Želite „oskarovski“ izgled kao na crvenom tepihu?

Ukoliko bi postojala kategorija „Inovacije u lepoti“, FOREO bi nesumnjivo osvojio Oskara

Beograd, 18. februar 2019. – Sjaj, raskoš i glamur Holivuda biće u centru pažnje 24. februara, kada će po 91. put biti održana ceremonija dodele Oskara. Najveće filmske zvezde uvek blistaju na crvenom tepihu, a njihov stajling je među vrućim temama. Ipak, za razliku od slavnih svetskih dama, u realnom svetu ne možemo baš ceo dan da provedemo spremajući se za neki poseban događaj. Zato nam FOREO daje rešenje i savete kako da izgledamo kao holivudske zvezde u sopstvenoj režiji, jer je upravo ovaj švedski brend ambasador sjajne kože i nege lepote dostupne svakome.

Ukoliko bi slavna filmska akademija uvela kategoriju „Inovacije u lepoti“, FOREO bi nesumnjivo dobio Oskara i dodao još jednu statuu u nizu prestižnih svetskih nagrada poput Inovacija godine (Innovation of the Year), Najbolji proizvod za negu lica (The Best Skincare Tool), Najbolja četkica za lice (Best Facial Brush) i mnoge druge.

Neka lice bude u prvom planu

Perfektna šminka počinje od prave baze, a to se lako može postići uz dobru rutinu čišćenja lica. Izbegavajte prekomerno čišćenje kože neposredno pre važnog događaja, jer se može pojaviti crvenilo i iritacija. Najbolji rezultati se postižu kombinovanjem pravog sredstva za negu vaše kože, zajedno sa uređajem LUNA 2, poznatom četkicom za lice koja ima silikonsku glavu i jedinstvene T-sonične pulsacije zahvaljujući kojima mrtve ćelije kože postaju prošlost. Slavne ličnosti vole LUNA asortiman, a među njima je i jedinstvena Lejdi Gaga, takođe i Kim Kardašijan.

Spa iskustvo

Posle čišćenja, priuštite sebi opuštajući UFO tretman kod kuće koji vam pruža prvu smart negu na svetu. Za samo 90 sekundi, imaćete osećaj kao posle spa tretmana lica, tako da vam ostaje mnogo više vremena izlazak. Uređaj UFO funkcioniše zajedno sa UFO aktivnim korejskim maskama koje ravnomerno raspoređuje na svim delovima lica, i omogućavaju da aktivni sastojci prodru dublje u slojeve kože. Uz sve to je povezan sa aplikacijom. Ova inovacija u nezi lepote debitovala je na Runways u Londonu i njujorškom Fashion Week-u prošle godine sa Viktorijom Bekam.

Frizerski salon u vašoj spavaćoj sobi

Sada kada vam je koža besprekorna, vreme je da sredite i svoju kosu. Ukoliko želite holivudske talase i uvojke, koristite figaro za uvijanje, ili presu za kosu. Potom koristite sprej da zaštitite kosu od zagrevanja i ukrotite lepršavost, a za sam kraj lakom ili gelom fiksirajte frizuru – tako ćete ostati glamurozni tokom čitave večeri.

Svi FOREO uređajidostupni su na foreo.com, dok LUNA play plus četkicu možete pronaći u dm drogerijama širom Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *