Gde ići? Umetnost

Humanitarna predstava “Dar ” 12 . marta u 19 h DKC -Beograd, Takovska 8

Poziv da podrzite humanitarnu akciju Pozorisne trupe U.R.A.
Ako postoji mogucnost da najavite ovaj dogadjaj ekipa predstave bi bila zahvalna.Ukoliko zelite da prosirite pricu I urudite intervju Vas sagovornik bi bila  glumica Milena Djordjevic i njen suprug Milos Djordjevic.

Pozorišna trupa U.R.A. i Dečiji kulturni centar -Beograd  vas pozivaju da pogledate predstavu “DAR” 12. marta  sa početkom u 19 h , u Dečijem kulturnom centru-Beograd ,Takovska 8 i doneste donacije ( garderobu, slatkiše, školski pribor i sredstva za higijenu za decu iz Svratišta) . Deo prihoda od karata je takodje donacija Svratištu!
Siže: Predstava „Dar”, nagrađena priznanjem “Miroslav Belović” za najbolju režiju, prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. 

Ovo je priča o ljubavi, različitostima i prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar.Predstava se bavi temom različitosti- Biti različit, da li to znači imati dar? Dečak Kosta će naučiti svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a publiku podsetiti na smisao ljudskog postojanja Nakon predstave očekuje vas gratis interaktivna tribina sa stručnjakom nastavnikom , roditeljem, kao i sa celom glumačkom ekipom predstave.
*Karte za predstavu “Dar” mogu se nabaviti u prostorijama”Kafe bara 16″ u Cetinjskoj 15-a (centru za podrsku u zaposljavanju mladih iz Svratišta) ili preko stranice pozorišne trupe U.R.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *