Wine club

Novitet linije vina Torleanzi – Susumaniello, od sada i u Srbiji!

Ako ste ljubitelj novog i volite ukus pravog italijanskog vina, predstavljamo vam novitet linije vina Torleanzi. Nova sorta Torleanzi Susumaniello ulazi na velika vrata vinskog svetskog tržišta.

Ukusi sveta ovoga puta dolaze kod nas, te će pored Nemačke, Britanije, Italije i USA, vino Susumaniello biti dostupno i Srbiji. Proizvodi se u limitiranom izdanju, iz pažljivo odabrane selekcije, i privilegija je probati njegov jedinstveni ukus.

Ono po čemu se Torleanzi Susumaniello izdvaja jesu savršen balans kiselina, alkohola i tanina koji su najlepše moguće uigrani. Pregršt crvenog i crnog voća sa cvetnim primesama je ono što mu daje glavni pečat. Lepršavo, elegantno, prefinjeno! Fenomenalan pratilac hrane.

Ovo je vino koje je “kec iz rukava” kada želite da upotpunite doživljaj. Naš AHA predlog je da Susumaniello vino poslužite uz pitu sa mesom, torteline punjene bundevom sa špekom i parmezanom, takođe se slaže uz mesa poput svinjskog vrata, sa krompirom u sosu od šargarepe.

Vrsta vina: crveno suvo vino
Sorta: Susumaniello
Geog.poreklo: IGT Salento
Regija: Puglia
Berba: 2018
Alk. 13%
Res.šećer: 8g/lit.

Pažljivo odabranu selekciju vina Torleanzi vinarije možete pogledati na njihovom sajtu www.bomaks.rs, ili na mrežama Instagram: vinarija_torleanzi, Facebook: Vinarija Torleanzi -Bomaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *