Poznati glumci za kasom dm drogerije sakupljali novac za pomoć Zvečanskoj

Glumci Nebojša Dugalić, Zoran Pajić i Jana Milić Ilić oprobali su se u radu za kasom na otvaranju nove dm drogerije u šoping centru Ada Mall u Beogradu i tom prilikom sakupili 300.000 dinara koje je kompanija dm donirala Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska.

Fanovi omiljenih domaćih serija imali su priliku da popularne glumce vide u malo drugačijem izdanju. Oni su ozbiljno shvatili svoj zadatak, prodavali proizvode, odgovarali na pitanja i fotografisali se sa obožavateljima.

Kompanija dm drogerie markt u godini kada obeležava 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, nastavlja ekspanziju na domaćem tržištu otvaranjem 93. drogerije u novom šoping centru Ada Mall u Beogradu. Ovom prilikom, brojni posetioci uživali su u poklonima, popustima i druženju sa poznatim glumcima, dok su za najmlađe animatori pripremili različite zanimljive aktivnosti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA