Izložba najznačajnijih društveno-odgovornih projekata na Sava Promenadi

Sava Promenada, jedno od najlepših beogradskih šetališta, otvoriće letnju sezonu podsećanjem na važnost odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj živimo. Grupna izložba CSR projekata različitih kompanija u Srbiji, pod nazivom „Uticajno – odgovorno“, biće otvorena na Sava Promenadi 13. juna i trajaće do 20. juna. Na izložbenim panelima će, kroz fotografska i tekstualna dizajnerska rešenja, biti predstavljeni ciljevi i rezultati najznačajnijih društveno-odgovornih aktivnosti.

Među 10 kompanija koje će prikazati svoje projekte, a koje su svojom inicijativom i angažovanjem doprinele razvoju zajednice u kojoj posluju, naći će se i Belgrade Waterfront. Kompanija će na jednom od panela predstaviti svoj nagradni konkurs „IMAM REŠENJE za pametniji grad“, u okviru kojeg su izabrane najbolje ideje koje modernizuju gradska okruženja i čine ih boljim i kvalitetnijim za život. Na konkurs je stiglo više od 170 prijava, tri pobedničke ideje podelile su nagradni fond od 10.000 evra, a kompanija je obezbedila i dodatnih 25.000 evra za primenu ili dalji razvoj najboljih rešenja.

Izložbu organizuje magazin BIZLife, sa ciljem da podseti na značajne projekte u oblasti društveno-odgovornog poslovanja.

Dođite da se zajedno upoznamo sa kampanjama i aktivnostima koje su doprinele pozitivnim promenama u našem okruženju!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA